<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Használjuk ki, hogy romokban a bajnok!

Nem elég, hogy pocsék formában van, még sérülések is tizedelik a szolnoki kosárcsapatot, és ezt könnyen kihasználhatja az Alba. Érdekes meglátásra bukkantunk az NB II-ben is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

33172. Vác FC - Békéscsaba, 2 (2.25) - NB II, 17:00

Az NB II-ből hét forduló van hátra, és a feljutás kérdése még nem dőlt el. Négy csapat pályázik a második helyre - a Puskás Akadémiának megelőlegezzük a bajnoki címet. A váciak nincsenek ebben a kategóriában, a hatodikak 48 ponttal, tíz pontos lemaradást kellene ledolgozniuk a hajrában. Nagy Tibor csapata 8-5-2-es mérleggel rendelkezik átmeneti hazai pályáján - október eleje óta nem találtak legyőzőre. Összességében viszont nincsenek jó formában a piros-kékek, öt bajnoki óta nem nyertek. A lila-fehérek rosszul kezdték a pontvadászatot, de aztán formába lendültek. Tavasszal is gyengén nyitottak a viharsarkiak, viszont az utolsó hat meccsüket megnyerték Urbinék, hármon pedig gólt sem kaptak. Feljöttek a harmadik helyre, 56 pontosak, kettővel kevesebb van nekik, mint a Kisvárdának. Idegenben hullámzó a teljesítményük (8-1-5). A csabaiak lendülete ma kitart, és a feljutásért folytatott harcban ma fontos három pontot szereznek.

20781. Szolnok - Alba Fehérvár, meccsgyőztes, 2 (1.90) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Vasárnap este a kupagyőztes és listavezető fehérvári csapatot látja vendégül a címvédő Szolnoki Olaj a felsőház kilencedik játéknapján. A bajnokcsapat utolsó meccse következik a felsőházban, és győzelemmel még lenne matematikai esélye fellépni a negyedik helyre, igaz, ehhez a Falcónak mindkét hátralévő meccsét el kellene veszítenie. A vendégek egy sikerre vannak attól, hogy megnyerjék a középszakaszt, és pályaelőnnyel játsszák végig a rájátszást.

Pocsék formában van a Szolnok, zsinórban négy vereséget jegyez, ráadásul nem könnyíti meg a helyzetét a sok-sok sérült. Kmézics edző biztosan nem számíthat a válogatott centerre, Tóth Ádámra, rajta kívül Popovic, Andric és Barnies játéka is kérdéses. Ahogy a szakvezető a bb1.hu szakportálnak fogalmazott, csak a meccs előtt derül ki, hogy ki tud játszani, elképzelhető, hogy öt felnőtt játékossal lesz kénytelen kiállni a házigazda. A túloldalon sokkal kedvezőbb a helyzet, hiszen Shepard állapota is javult, a többiek pedig valamennyien hadra foghatók. A Fehérvár ebben az évadban már háromszor legyőzte a Szolnokot – vasárnap jöhet az újabb Alba-diadal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!