<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: londoni derbi, húzós Chelsea-túra

1.50, 1.60 és 1.85! Szenzációs meccsekre fogadunk a hónap utolsó napján. Nagyon, de nagyon kemény kemény meccs vár Liverpoolban a Chelsea-ra, nem is beszélve a Tottenhamnél vizitáló Arsenalról.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15584. Hannover - Düsseldorf, 1 (1.50) - német másodosztály, 13:30

A 31. fordulóban egy feljutásra hajtó csapat egy kiesés ellen harcolót fogad. A Hannover tavaly esett ki a Bundesliga I-ből, és a gárda vissza akar jutni a legjobbak közé. Harnikék 57 ponttal a harmadik helyen állnak, de ez "csak" osztályozót ér csak a végelszámolásnál, így a biztos osztályváltáshoz előznie kellene. Erre megvan minden esélye, egyrészt, mert jó formában van (hét mérkőzés óta veretlen), másrészt mert otthon nagyon erős (12-2-1). A Fortuna tizenkettedik 35 ponttal, de az osztályozós Erzgebirge csak kettővel marad el mögötte. A düsseldorfiak rossz formában érkeznek, öt bajnoki óta nem nyertek, legutóbb úgy kaptak ki, hogy két alapemberüket kiállították (St. Pauli, 1–3). Idegenben viszont nem szabad leírni őket, statisztikájuk 5-5-5. Hannoverben minden vendégnek nehéz a dolga, ma a Düsseldorfnak sem lesz esélye.

05039. Everton – Chelsea, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - angol bajnokság, 15:05

Nagy lépést tehet hatodik bajnoki címe megnyerése felé a Chelsea, amely az angol bajnokság 35. fordulójában az Evertonnál vendégeskedik. A Conte-csapat háromszor játszik még otthon, és csak kétszer idegenben, a vasárnapi ütközet tehát sorsdöntő, miután négy pontra olvadt az előnye a Tottenhammel szemben. Az Everton azonban a szezon tizenhét hazai bajnoki találkozóján csak egyszer (!) veszített, a legutóbbi nyolc alkalommal pedig nyert. Ügyeletes gólfelelőse - a korábban a Chelsea-ben is megforduló - belga Romelu Lukaku már 24 találatnál jár. A Chelsea legutóbbi hat idegenbeli fellépésén gólt kapott, ami ugyancsak az Everton reményeit táplálhatja.

Nem könnyíti meg Koeman edző dolgát, hogy néhány fontos futballistája sérült, míg a hírek szerint a „kékeknél” mindenki hadra fogható. Nézzük a gólokat! Ahogy már említettük, a liverpooli Goodison Parkban félelmetes az Everton: hónapok óta kettő-három-négy vagy hat találattal küldi haza a vendégét. Szinte hihetetlen, de a nyolcas győzelmi szériát 29-6-os gólkülönbséggel hozta össze otthon. Valami azt súgja, vasárnap sem fogunk unatkozni…

16227. Tottenham – Arsenal, 1 (1.85) – angol bajnokság, 17:30

A Chelsea néhány botlásával helyzetbe hozta magát a Tottenham, amely hónapok óta szenzációsan szerepel a Premier League-ben. Noha a hazaiak több meccsen is a gólgyáros Kane nélkül léptek pályára, február 11. óta minden ellenfelüket legyőzték, sorozatban nyolc bajnokit nyertek meg. A húsz találatnál járó angol válogatott csatár újra bevethető, a Spurs pedig az Arsenal ellen is esélyesként lép pályára a londoni rangadón. Otthon 15-2-0-s mérleget hozott össze eddig a Pochettino-együttes, és ez messze a legjobb az angol élvonalban.

A már említett nyolc meccsen 23-4 a Tottenham gólkülönbsége, és az sem rossz előjel, hogy a legutóbbi nyolc hazai PL-találkozóján csak egyszer - három éve - kapott ki az Arsenaltól. Llorisék egyébiránt félelmetes sorozatot építettek otthon: megnyerték az utóbbi 12 bajnoki összecsapásukat. Az Arsenal nem túlságosan meggyőző idegenben, a Middlesbrough pályáján elért 2-1-es sikert megelőzően sok gólt „benyelve” kikapott a Chelsea (3-1), a Liverpool (3-1), a West Brom (3-1) és a Crystal Palace (3-0) vendégeként. Úgy véljük, a száguldó Tottenham megtöri a jeget, és a párharc közelmúltját jellemző döntetlenek után legyőzi a Wenger-csapatot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!