<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Roppant csábító hazaira bukkantunk a Serie A-ban

A két botrányosan gyenge formában lévő együttes közül a nagyobb bajban lévő hazaiak nyerhetik meg a találkozót. Mégis csak Olaszországban vagyunk...
Olasz bajnokság
Genoa - Chievo
Vasárnap, 15:00 óra

A kikötővárosi alakulat borzalmas idényt produkál. A piros-kékeknek nagy szerencséjük van, hogy a kiesés kérdése korábban eldőlt, legalábbis olybá tűnt... Aztán a Crotone nagy hajrába kezdett, ennek hatására az Empoli is turbó üzemmódba kapcsolt, és jelenleg, öt fordulóval a vége előtt így áll az alsóház: 18. Crotone (24), 17. Empoli (29), 16. Genoa (30). Simeonéék ámokfutása december közepén kezdődött, akkor legyőzték otthon a Fiorentinát, majd a következő 17 játéknapon csak egy sikert arattak (Empoli 0-2), emellett csak négyszer tudtak remizni. A tragikus produktum hatására jött az edzőváltás, ám Mandrolini sem tudott mit kezdeni a szétesőben lévő alakulattal. Az elöljárók visszahívták április elején Ivan Juricot, de a régi-új trénerrel sem jönnek a pontok. A hétvégén a Juve játszi könnyedséggel ütötte ki a gárdát (4-0). A Luigi Ferraris-ban 4-7-5 Burdissóék mérlege, ehhez 20-21-es gólkülönbség társul. A keretben a kapus Perin sérült, Izzo és Pinilla pedig még eltiltását tölti. A Genoa minden bizonnyal 3-5-2-es felállásban szerepel majd.

A Chievo már az ősszel biztosította bennmaradását, így az elmúlt hetekben már jobbára csak olasz utazgatásokkal töltik az időt a veronaiak. Ez konkrétan azt jelenti, hogy sorozatban öt meccset buktak el a sárga-kékek, így jelenleg 38 egységgel már csak a 13. pozícióban tanyáznak. Idegenben 5-1-10-es mérleggel rendelkeznek, az utolsó négy túrájukat elveszítették, még a Sassuolónál győztek, anno február közepén. Extra motiváció ezúttal sem lesz Castróéknál. Meggiorini, Cacciatore, Sardo és Rigoni sérült.

18741. Genoa - Chievo, 1 (1.65) - Tippmix

A Genoa még nincs biztonságban, a Chievónak viszont már tét nélküli az összecsapás. Olaszországban ilyenkor azért általában azok az alakulatok diadalmaskodnak, akik nagyobb bajban vannak... Mi is hazai sikert várunk, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!