<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: spanyol és norvég gólokra hajtunk

Simán összejöhet három találat a norvég élvonal rangadóján, aztán irány a LaLiga, ahol gólt várunk a Málagától és a Sevillától is. Fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

19983. Sarpsborg – Rosenborg, több mint 2,5 gól (1.75) - norvég bajnokság, 19:00

Rangadót rendeznek a norvég első ligában: a harmadik fogadja az első helyezettet. A házigazda az előző évadban a középmezőny elején zárt, köszönhetően elsősorban egészen jó haza mérlegének. Az idén nagyon elkapta a rajtot a gárda, öt meccséből négyet megnyert, csak egyszer kapott ki. Termeli a gólokat rendesen, saját pályáján különösen (11–2).

A bajnok még veretlen, 13 pontos, idegenben mindkét mérkőzését megnyerte, és még gólt sem kapott (2-0-0, 4–0). A trondheimi együttes négy siker után meglepetésre csak döntetlent játszott az Aalesunddal otthon, és gólt sem rúgott. Mindkét gárda támadásban erősebb, és ez meghatározhatja a hétfői meccset. Mi azt mondjuk: legalább három találat lesz a kilencven perc alatt.

32027. Málaga – Sevilla, mindkét csapat szerez gólt (1.55) – spanyol bajnokság, 21:00

A 13. helyen álló Málaga minden második meccsét megnyerte otthon (8-2-6), és a gólokkal sem fukarkodik, 25-tel terhelte meg a látogatók kapuját. Három vesztes hazai összecsapás után talált magára, és 2-0-ra legyőzte a Barcelonát, majd a Valenciát. Az utóbbi tíz otthoni meccse közül hétszer bevette a rivális kapuját, ugyanakkor hétfő este nem lesz teljes a keret: Juanpi és En-Nesyri hiányzik, és Rosales szereplése is kérdéses.

A Sevillának hallatlanul fontos a meccs, hiszen harcban van a harmadik helyért, ami automatikus BL-szereplést ér. Az együttes gyengéje, hogy idegenben meg sem közelíti a hazai formát (42, illetve 26 pont), és immár négy meccse nem tudott győzni vendégként. Közel sem biztos, hogy a La Rosaledában meglesz a három pont, egy gólra viszont bizonyosan jók lehetnek Correáék. Lehet néhány fontos hiányzó, ugyanis Vitolo, Mariano és Iborra szereplése is bizonytalan. Nem várunk gólzáport, ugyanis a Málaga utóbbi meccsein egyszer sem született három találat (az 1-1 nem rossz elképzelés), bár a Sevilla, ha végre elkapja a fonalat, felpörgetheti a meccset.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!