<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Biztosra megyünk a Liverpool hétfői túráján

Nagyot léphet a harmadik hely megszerzése felé a Klopp-sereg, amely Watfordban vizitál hétfő este. Hogy összejön-e a győzelem, nem sejthető, mi óvatosabb ötletet találtunk…
Angol bajnokság
Watford – Liverpool
Hétfő, 21:00 óra

Óriási a harc a dobogóért és a BL-helyekért a Premier League-ben, és a Liverpool megléphet kissé hétfő este, miután mindkét manchesteri együttes döntetlenre végzett vasárnap. Klopp csapatának ugyanakkor nem lesz könnyű dolga, hiszen a Watford „udvariatlan” házigazda, a 8-4-5-ös otthoni mutatója rendben van, a forma pedig kiváló, ugyanis az utóbbi három vendégét pont nélkül küldte haza.

Az olasz Mazzarri alakulata klasszikus középcsapat (11-7-15), kiesési gondja nem lesz. Problémát jelenthet ugyanakkor, hogy a csapat közel sem lesz teljes: a francia Kaboul a védelemből, az argentin Roberto Pereyra a támadósorból hiányzik, míg az északír hátvéd, Cathcart szereplése kérdéses. Ott lesz viszont a pályán Deeney, a csapat gólfelelőse, aki Nianggal és Amrabattal fenyegetheti Mignolet kapuját. A Watford 37 bajnoki gólnál jár, ezek közül 25-öt a Vicarage Road Stadiumban szerzett. Az utóbbi tíz hazai összecsapás közül csak egyszer, a Middlesbrough elleni, januári 0-0 alkalmával nem talált be, kapott gólt itt a Tottenham, a Leicester, a Manchester United, az Arsenal és a Chelsea is.

Jürgen Klopp együttese hosszú veretlenségi szériát rontott el legutóbb, amikor is 2-1-es vereséget szenvedett a Crystal Palace elleni hazai találkozón. Coutinhóék egyébiránt látványos, gólratörő futballt játszanak, a 34 bajnokin összehozott hetven találat rendben van, a 42 kapott már kevésbé. Idegenben közel sem olyan félelmetes a társaság (8-5-4), egy ponttal szerzett többet, mint a hétfői rivális odahaza. A vendégeknél is akad bőven hiányzó: a nagyszerű idényt produkáló Mané mellett Henderson sem bevethető, míg Sturridge, Klavan és Lallana játéka kérdéses.

08051. Watford – Liverpool, mindkét csapat szerez gólt (1.75) – Tippmix

A Liverpool kifejezetten jó mérleget tud felmutatni a Watford ellen – hét győzelem a legutóbbi nyolc mérkőzésen -, ha lehet azt mondani, nagyobb szüksége van a pontokra, és természetesen erősebb kerettel is rendelkezik. Jó esély mutatkozik tehát a vendégek sikerére, ám Lovrenék olykor hajmeresztő dolgokra képesek, így nem árt az óvatosság. A gólváltásban ugyanakkor lehet érték, és a tipp tavaly novemberben is ült, amikor, fordított szereposztásban 6-1-re diadalmaskodott a ’Pool.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!