<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezt az Európa-liga-tippet ne hagyd ki!

Az első mérkőzésen 4-1-es előnyt szerzett a holland alakulat - csütörtökön is gólokat várunk, jobbára a második játékrészben. Fogadjunk!
Európa-liga
Lyon – Ajax
Csütörtök, 21.05

A Lyon a Nantes hétvégi legyőzésével (3-2) tulajdonképpen bebiztosította magának a negyedik helyet a francia bajnokságban. Bruno Genesio alakulata ismét a szokásos formáját hozta: elől jól mentek a támadók, viszont a védelem... nos, ott megint voltak problémák. Az El-ben eddig szintén szép számmal szórták a találatokat Valbuénáék, ám az AZ Alkmaar, a Roma és a Besiktas is bevette mindannyiszor a kapujukat. Eddig ez nem jelentett problémát, ám most 4-1-es hátrányt kellene ledolgozniuk a „fehéreknek”. Hogy lőnek gólt Corneték, abban biztosak vagyunk, viszont arra is nagy esély mutatkozik, hogy Lopes kapus ezt az estét sem ússza meg anélkül, hogy maga mögé kelljen nyúlnia. Esztelenül nem rohamozhatnak Tolissoék, hiszen az megbosszulhatja magát, viszont tili-tolizni sincs idejük. Jó hír, hogy Lacazette felépülőben van sérüléséből, Tolisso, Diakhaby és Mbiwa is ott lehet a keretben, ők ugye kihagyták a Nantes elleni bajnokit. A Manchester Unitedtől kölcsönbe érkezett Depay pedig értelem szerűen kimarad a csapatból.

Az Ajax számára ideálisan alakult a múlt hét. Az El-ben tekintélyes előnyre tettek szert, a bajnokságban pedig sikerükkel újra nyílttá tették az aranyéremért folytatott küzdelmet. Peter Bosz fiai nyertek, a Feyenoord bukott, így az utolsó játéknap előtt egy egységnyire olvadt a rotterdamiak előnye. Az amszterdami társulat az El kieséses szakaszában eddig meglehetősen Janus-arcúnak bizonyult: Hollandiában nem ismert kegyelmet, idegenben viszont azért hagyta magát megadni... A kiesés szele is megérintette Dolbergéket, ám Gelsenkirchenben 3-0-ás hátrányból állt fel a brigád, és vívta ki a továbbjutást. Az első mérkőzésen nagyon meggyőzősen teljesítettek Schönéék, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna. Ma Viergever és Viletman visszatérhet a kezdőbe, ők letöltötték eltiltásukat, csak Sinkgraven bevetése kérdéses.

08623. Lyon – Ajax, 2. félidő 1.5 gól felett (1.55) – Tippmix

Gólokat várunk ismét a meccstől, de abban nagyobb érték rejlik, hogy a találatok inkább a fordulást követően lesznek. Kettővel nyugodtan kalkulálhatunk a második játékrészben. Mi erre fogadunk.

 
 
  • Sziasztok! Ajánlanám egy pillantásra, esetleg egy lájkra új oldalunkat.
    https://www.facebook.com/SmartBettingPicks/

    Köszi!

     
  • 1brutus2017május11.18:51ÚjVálasz

    Már az első félidőben lesz gól, mert támadia kell a lyonnak. A szögletekből is több lesz, mint 8.5.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!