<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Real, Barca, trükkös tippek

Vasárnap este azonos időben lép pályára a Real Madrid és a Barcelona. Vajon ki jön ki jobban a fordulóból? Izgalmas ötletekkel érkezünk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

15981. Real Madrid – Sevilla, 1 és mindkét csapat szerez gólt (1.80) – spanyol bajnokság, 20.00

Ahogy a Realt irányító Zidane fogalmazott, csapatára három bajnoki döntő vár, és az első vasárnap este jön. A trónfosztásra hajtó „királyiakhoz” a negyedik helyen álló Sevilla látogat, amely nincs valami nagy formában az utóbbi hetekben: a Málaga elleni 4-2-es zakó után otthon csak 1-1-re futotta a Sociedad ellen. Hazai oldalon Bale és Carvajal hiánya jelenthet problémát, ugyanakkor a Real alapozhat a sevillaiak elleni hazai mutatóra, ugyanis az utóbbi 11 meccsből tizet megnyert. Ronaldóék 13-4-1-es mérleget hoztak össze a Bernabéuban, és bár az Atleti (1-1), majd a Barcelona (2-3) ellen nem tudtak győzni, legutóbb 2-1-re felülmúlták a Valenciát. A 18 otthoni bajnokin kapott 19 találat azért nem túlságosan rózsás, igaz a támadósor szépen termelt (44 gól).

A Sevilla alighanem lecsúszik a dobogóról, a negyedik pozícióját viszont nem fenyegeti veszély. Vendégként 7-5-6-os mutatóval rendelkezik, és az utóbbi időben nem sok babér terem a számára: 4-2-es zakó a Málaga otthonában, 0-0 Valenciában, 3-0-s zakó Batcelonában, 3-1-es az Atléticónál. Nem valószínű, hogy a Sarabiát eltiltás miatt nélkülöző együttes pontot tud szerezni Madridban, egy gólra viszont jó lehet a Correa, Yedder, Vitolo trió. Fordított szereposztásban, januárban 2-1-re nyert a Sevilla – vasárnap este 3-1-es, 4-1-es eredményt jósolunk.

17937. Las Palmas – Barcelona, 2 és mindkét csapat szerez gólt (1.70) – spanyol bajnokság, 20.00

Hetek óta romokban hever a Las Palmas, így azt nem nagy merészség kijelenteni, hogy vasárnap este megszerzi a győzelmet a Barca, melynek létkérdés a három pont. Minden jel arra utal, hogy gólzáporos ütközetet vívnak a csapatok, és könnyen el tudjuk képzelni, legalább egy gólt Ter Stegen is kap. Nézzük a részleteket! A Las Palmas a 14. helyen áll, a 10-9-17-es mutatója arra elég, hogy ne legyenek kiesési gondok. Otthon tűrhetően teljesítettek Boatengék, a 9-6-3-as mérleg rendben van, akárcsak a 32-21-es gólkülönbség. A formával viszont már markáns bajok vannak: a Betis elleni siker óta öt meccsen egy pontot szerzett az együttes, és a 2-15-ös gólmutató sem túl rózsás.

Az FCB igyekszik megtartani a trónját, ám ehhez nem lehet hibázni. A Juventus elleni BL-fiaskó óta 3-2-re megnyerte az El Clásicót, 7-1-re kiütötte az Osasunát, majd 3-0-ra verte az Espanyolt, 4-1-re a Villarrealt. A hazaiaknál Castellano és Livaja nem szerepelhet, míg a Barca Sergi Robertót, Piquét, Mathieu-t, Vidalt és Rafinhat kénytelen nélkülözni. Fordított szereposztásban, januárban 5-0-ra diadalmaskodtak a katalánok, ezt megelőzően háromszor is szerzett gólt a Las Palmas. Tippünk szerint a Messivel, Neymarral és Suárezzel felálló Barcelona könnyedén megszerzi a három pontot, de nem marad érintetlen a kapuja.

 
 
  • Igen, viszont nem a megszokott módon fog működni. Nem havidíjat kell majd fizetni, hanem a megszerzett egységek után számoljuk a tagsági időt.

     
  • 2invsbl2017május16.08:35ÚjVálasz

    Ami miután felszedett pár lájkot fizetősként fog tovább működni. Grat.

     
  • Sziasztok! Ajánlanám egy pillantásra, esetleg egy lájkra új oldalunkat.
    https://www.facebook.com/SmartBettingPicks/

    Köszi!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!