<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy bátor tippel szépen kaszálhatunk

Az újonc egyelőre nem tudja felvenni az élvonal ritmusát, pénteken sem vár rá könnyű ütközet...
Finn bajnokság
JJK Jyväskylä - Vaasa PS
Péntek, 17.30

A JJK az előző évadban nagy csatában nyerte meg a finn másodosztályt, a télen igyekezett erősíteni, minden csapatrészbe érkeztek új játékosok - többségük már be is mutatkozott a gárdában. Ám egyelőre nem nagyon jön ki a lépés Juha Pasoja legénységének: hat fellépésen két pontra futotta erejéből, gólkülönbsége pedig elkeserítő: 5-14. Otthonában mindkét bajnokiját bebukták Petrescuék, a HJK nagyon (1-5), az Inter csak mértékkel (1-2) verte el őket. A formájuk rossz, két vereségből fordulnak a mai találkozóra. A keret nem lesz teljes, egy baloldali középpályás és egy védekező középpályás sérült. A hadrend marad a 3-4-2-1, amely könnyen alakulhat 5-4-1-es felállássá. A csapat fiatal, kevés a légiós - nem lesz egyszerű megkapaszkodniuk a legmagasabb osztályban.

A Vaasa tavaly lemaradt a dobogóról, de a fekete-fehérek az idén nem akarják ezt a hibát elkövetni. A csapat hét bajnokin 11 egységet szerezve a második volt a játéknap előtt - a rossz rajt után összekapta magát a társulat, már öt mérkőzés óta veretlen, az utolsó két csatáját sikerrel vívta meg Petri Vuorinen együttese. Idegenben 2-1-1-es az eredménysora a csapatnak. A télen nem nagyon változott a játékosállomány, a támadószekció erősödött valamelyest, ám ott továbbra is a jamaicai csatárduóban bízik a szakvezetés. Egy középpályás sérült. A rutin és a nagyobb játéktudás egyértelműen a vendégek mellett szól, no és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az utolsó hat, Harjun Stadionban rendezett meccsüket egyaránt a Vaasa nyerte meg...

33450. JJK Jyväskylä - Vaasa PS, 2 (1.80) – Tippmix

A vendégek a dobogót célozták meg, és ezúttal nem is rontanak. Az egyik kedvenc ellenfelükkel találkoznak, és ezúttal is hozzák a papírformát. Tippünk így: 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!