<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Őrült izgalmakkal zár a Bundesliga

Az otthon szenzációs Hoffenheimnek még a harmadik helyről sem kell lemondania, a Köln pedig az Európa-ligáért hajt. Húzós ötletekkel jövünk a német élvonal utolsó fordulójából.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10855. Hoffenheim – Augsburg, 1 és 4.5 gól alatt (1.90) - német bajnokság, 15.30

Szalai Ádám együttese, a Hoffenheim története legjobb szezonját zárja, Bajnokok Ligája-indulása is biztos, és még van esélye arra is, hogy harmadik legyen, s ezzel egyből a csoportkörben kezdjen a legrangosabb európai kupasorozatban. Ehhez azonban több pontot kellene szereznie saját közönsége előtt az Augsburg ellen, mint a most harmadik Dortmundnak hazai pályán a Bremennel szemben, vagy ha ugyanannyit szerez, jelentősen javítania kell a gólkülönbségén. A Hoffenheim mellett a magyar válogatott támadónak is emlékezetes marad ez a szezon, hiszen eddig 21 mérkőzésen nyolcszor volt eredményes, múlt héten ünnepelte 40. Bundesliga-találatát, amivel Huszti Szabolcsot megelőzve a német élvonal történetének legeredményesebb magyar játékosává vált.

Az Augsburg a 14. pozícióban várja a záró fordulót, nincs még biztonságban, ami a kiesést illeti, sok múlik számára, hogy alakul a Hamburg-Wolfsburg ütközet. Januárban, fordított szereposztásban 2-0-ra diadalmaskodott a Hoffenheim, ez az eredmény szombaton sem elképzelhetetlen. Szalaiék veretlenek otthon ebben az évadban, mi több, hetes győzelmi szériát építettek. Jó eséllyel jön a nyolcadik diadal, aztán pedig kezdődhet az ünneplés…

11586. 1. FC Köln – Mainz, 1 és 2.5 gól felett (2.20) – német bajnokság, 15.30

Jön a Bundesliga záró fordulója, és a tabella felső és alsó régióiban is maradt még izgalom. A Kölnnek például még mindig nem kell lemondania az Európa-liga-selejtezőt érő hatodik helyezésről, ugyanis győzelemmel jó eséllyel megelőzi a pillanatnyilag két ponttal előtte álló, ám a Bayern otthonába látogató Freiburgot. A Köln kilenc ponttal szerzett többet a Mainznál, amely mínusz kilences gólkülönbséggel áll, így a kiesésétől nem kell tartania.

A Köln 8-6-2-t tud otthon, az utóbbi öt fellépése közül hármat megnyert. A meghatározó futballisták közül egyedül Risse hiányzik, sok sérültje a vendégcsapatnak sem lesz. Fordított szereposztásban, januárban 0-0-ra végeztek, mint ahogy döntetlennel zárult az utóbbi évek három Köln–Mainz ütközete is. Szombaton viszont óriási esélyt kap a házigazda, és érzésünk szerint élni is fog vele. Egy gólra jó lehet a Mainz is, ám a hatodik pozíció túlságosan csábító a „kecskéseknek”.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!