<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: NB I-es húzásokkal kaszálnánk

Irány a honi élvonal, ahol izgalmas tippekre bukkantunk szombaton. Induljon a tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14082. MTK Budapest – Diósgyőri VTK, X2 (1.47) – NB I, 18.00

Kiesési rangadót rendeznek a 32. fordulóban. A fővárosiak vannak kedvezőtlenebb helyzetben, 35 ponttal a 11. helyen állnak. A kék-fehérek otthon 6-4-6-os eredménysort hoztak össze, a támadójátékukkal volt gond, nagyon kevés gólt szereztek. Tamási Zsolt együttese nincs jó formában, két vereséget szenvedett, előbb a Fraditól, majd a Honvédtól kaptak ki Kantáék. A DVTK tavasszal nagy menetelésbe kezdett, Bódog Tamás irányításával el is mozdultak a kieső helyről. 36 ponttal a 9. helyen állnak, azaz nincsenek biztonságban a borsodiak. A formájuk viszont nem rossz, bár a múlt hét végén Debrecenben illett volna megverniük a nagy rivális Mezőkövesdet (2–2). Mentális erejüket bizonyítja, hogy kétgólos hátrányból döntetleneztek. Lipták továbbra is eltiltott, Nono és Karan viszont visszatérhet. A piros-fehérek eddig nem szerepeltek jól vendégségben (2-3-11), szombaton viszont egy pontra jók lehetnek. Tippünk szerint nem kapnak ki a diósgyőriek.

09824. DVSC-TEVA – Budapest Honvéd, mindkét csapat betalál (1.80) – NB I, 18.00

A Debrecen még veszélyben van, a Loki 38 pontos, a 11. MTK 35-tel kieső helyen áll. A hajdúságiak az elmúlt hetekben kezdtek elfogadható teljesítményt nyújtani, egészen tavaszig csak botladoztak. Otthonukban  6-5-5-ös statisztika áll a nevük mellett, gólkülönbségük 20–14. A formájuk nem rossz, az Újpestet otthon elverték, majd a Groupama Arénában döntetlent játszottak (0–0). Jellemzően sok helyzetet dolgoznak ki Holmanék, de nagy hibaszázalékkal használják ki ezeket. A Honvéd az élen áll, 59 pontos, épp' úgy, mint a Videoton. A Rossi-csapat nagy formában focizik hetek óta, három sikert aratott egymás után. Eppelék idegenben is erősek, eredménysoruk 7-3-6, és a legtöbb gólt ők szerezték vendégségben (24–19). Mind a két csapatnak nagyon kellenek a pontok, a kimenetelre nehéz tippelni. A gólváltás viszont kellően értékes (1.80) szorzóval kecsegtet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!