<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ez az ötlet tetszeni fog

A hazaiak a bronzéremért harcolnak, ehhez pedig szombaton nyerniük kell – tippünk szerint sokgólos mérkőzésen gyűrik le a zöldeket.
Német bajnokság
Borussia Dortmund - Werder Bremen
Szombat, 15.30

Tuchel mester alakulata 61 ponttal a harmadik helyen áll jobb gólkülönbsége miatt, a Hoffenheim viszont szintén 61-nél tart. A tét hatalmas, hiszen a harmadik helyezett egyből a BL főtáblájára kerül, még a negyediknek selejtezőt kell játszani. (A Hoffenheim az Augsburgot látja vendégül). A Borussia futballistái bízhatnak a hazai formájukban, 12 siker mellett négyszer remiztek, veretlenségüket őrzik a Signal Iduna Parkban. Gólkülönbségük 37-9, tehát szép számmal termelik a találatokat Aubameyangék. A formájuk sem rossz, április eleje óta nem kaptak ki bajnokin, a BL-ben a nyolcba kerültek, és nem mellékesen jövő szombaton elhódíthatják a Német Kupát a Frankfurt ellenében. A keretben Götze és Weigl nem lesz bevethető.

A brémaiak felemás bajnokságot futottak: ősszel estek-keltek a zöldek, a kiesőzónában teleltek, tavasszal viszont olyan formát mutattak, hogy kis híján összejött a nemzetközi kupaszereplés Alexander Nouri alakulatának. A Werder az utolsó játéknap előtt 45 egységet zsebelt be, a Weser Stadionban szeszélyes, 8-1-8-as mutatót produkáltak Gnabryék. A z utolsó két fordulóra elfogyott a lendület, előbb a Kölntől, majd a Hoffenheimtől kaptak ki az északiak gólgazdag mérkőzésen. A támadójátékra korábban sem volt panasz, Kruséék gólkülönbsége 58-60 volt 33 mérkőzésen. A keret nem lesz teljes, a jobbhátvéd eltiltott lesz, emellett minden csapatrészben van sérült.

10304. Borussia Dortmund - Werder Bremen, 1 és 3.5 gól felett (1.65) – Tippmix

Az elmúlt években rendre a Dortmund nyerte kettejük párharcát – ezúttal is ezt várjuk. Emellett legalább négy találattal kalkulálunk - így már lényegesen értékesebb a szorzó. Tippünk tehát: 1-es és +3,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!