<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Man. City, Real Madrid, Barcelona

Kövér oddsért fogadunk a harmadik pozícióját megtartani igyekvő Cityre, a bajnoki trónt elfoglalni akaró Real Madridra, és lesz szó a Barcelonáról is. Kihagyhatatlan ajánlatok jönnek...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

30431. Watford - Manchester City, 1. félidő, City-gólok, 1.5 felett (2.45) – angol bajnokság, 16.00

Az angol Premier League vasárnapi záró fordulójának legfontosabb kérdése, hogy a bajnok Chelsea és a második helyezett Tottenham mellett melyik két csapat indulhat a következő szezonban a Bajnokok Ligájában. Jelen állás szerint a harmadik Manchester Cityé az egyből csoportkört érő pozíció, míg a negyedik Liverpoolnak selejtezőznie kellene, azonban mindkét együttest megelőzheti még az ötödik Arsenal. A Watfordba látogató manchesteriekre egy döntetlennel már csak a Liverpool lenne veszélyes, vereségük esetén azonban akár még le is csúszhatnak a BL-szereplésről, ehhez a Liverpool győzelme mellett egy nagyobb gólkülönbségű Arsenal-siker szükséges.

A Guardiola-csapatnak azonban nem nagyon van félnivalója. Egyrészt saját kezében a sorsa, másrészt az idény végére teljesen szétesett Watfordhoz látogat. A házigazda megúszta a kiesést, ugyanakkor rémes formában van, pont nélkül maradt az utóbbi öt találkozóján. A Watford várhatóan ma is erősen tartalékos lesz (sérülések), míg a City csak Bravo kapust és Gündogant kénytelen pótolni. A három győztes meccs után érkező vendégek támadósorát minden bizonnyal Gabriel Jesús, Agüero és Sané alkotja majd, ez a sor a West Brom és a Leicester ellen is berámolt két gólt az első félidőben, a Crystal Palace-t pedig 5-0-ra kiütötte. Úgy véljük, a manchesteriek ezúttal főleg igyekeznek gyorsan lerendezni a meccset - nehogy felbátorodjon a Watford...

30223. Málaga - Real Madrid, 2 és mindkét csapat szerez gólt (1.90) – spanyol bajnokság, 20.00

Öt év után ismét megnyerheti a Real Madrid a spanyol bajnokságot, amihez nem kell mást tennie, mint vasárnap este pontot szerezni a 11. helyen álló Málaga otthonában. Rendhagyó esetben vereséggel is bajnok lehet a fővárosi csapat, ehhez azonban az Eibart fogadó Barcelona zakója is kell, ezt pedig nehéz elképzelni. A Bajnokok Ligája-címvédő és ott idén is döntős madridiak a Celta Vigo elleni, szerdai győzelmükkel 90 ponttal állnak a LaLiga tabellájának élén, legnagyobb riválisuknak, a kétszeres címvédő Barcának 87 pontja van a második helyen.

A Málaga az előző négy meccsét megnyerte otthon, mégis óriási meglepetés lenne, ha a Real nem tudna legalább döntetlent elérni a La Rosaleda Stadionban. Mi azt mondjuk, nem kockáztatnak Ronaldóék, és – hazai forma ide vagy oda – győzelemmel kezdik meg az ünneplést. Jó hír a Real hívei számára, hogy hosszú idő után újra teljes a madridi keret, elutazott Bale és Carvajal is, noha a játékukra kevés esélyt látunk. A Real Madrid 14-2-2-es mérleggel áll vendégként, elhagyva Madridot február 22. óta valamennyi LaLiga-meccsét megnyerte. Tudjuk, hogy az évad valamennyi összecsapásán (63 találkozó óta) mindig szerzett legalább egy gólt, ugyanakkor a védelme közel sem stabil, az utóbbi két bajnokiját is 4-1-re nyerte. Tippünk szerint a nagyszerű formában lévő Málaga egy-két találatra jó lehet, ám a Real behúzza a kötelezőt, és 2012 után ismét felül a bajnoki trónra…

14613. Barcelona – Eibar, mindkét félidő 1.5 gól felett (1.85) – spanyol bajnokság, 20.00

Immár nem a Barca kezében van az irányítás, ha a Real Madrid pontot szerez a Málaga otthonában, a katalán együttesnek át kell adnia a LaLiga trónját. Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, Messiék szépen akarnak (és fognak) búcsúzni a Nou Camptól. A tizedik helyen álló Eibar tökéletes ellenfél lehet ehhez, ugyanis kissé leengedett a hajrára, és különben is rémes élményei lehetnek az FCB elleni ütközetekről.

Fordított szereposztásban, januárban 4-0-ra győzött a Barca, akárcsak tavaly márciusban. Hazai oldalon lesz ugyan néhány sérült, ám Enrique edző minden bizonnyal erős csapatot dob csatába a búcsúmeccsén. A Barcelona megnyerte az utóbbi 11 hazai találkozóját, és valamennyi alkalommal született legalább három találat. Úgy véljük, ezúttal több is lesz, a 37 bajnokin 112 gólt (ebből hazai pályán 60) termelő címvédő akár négyig-ötig is eljuthat. Simán el tudjuk képzelni, hogy mindkét félidőben eljutnak a felek legalább két gólig…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!