<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indul a hétfői tutivadászat

Mindkét mai török élvonalbeli ütközetre van tippünk. Hatalmas tét egyik pályán sem lesz, nem csoda, hogy a gólokkal kalkulálunk. Nézzük, hol, mennyivel!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

27700. Genclerbirligi – Fenerbahce, mindkét csapat szerez gólt (1.65) – török bajnokság, 19.00

Mindkét csapatra három meccs vár még a bajnokságban. A házigazda a középmezőnyben zár, klasszikus mutatóval (10-10-11, 29-31-es gólkülönbség). Otthon erős a mérleg: hét győzelem, hat döntetlen és mindössze két vereség, legutóbb az Adanaspor elvitte a három pontot. A Fener szereplése csalódás, hiszen a hétfői sikerrel megelőzheti a Galatát, ám ez csak a harmadik helyet jelentené, a Besiktassal és a Basaksehirrel szemben jókora a hátrány.

A Genclerbirligi hazai meccsein ritka a gólzápor, a 15 összecsapás közül 13 nem hozott három találatot (árulkodó a 17-7-es gólkülönbség). Egy találatra azért feltétlenül jó lehet a Fenerbahce, mi több, akár győzhet is, valamelyest motiváltabbnak tűnik, a keret pedig nyilvánvalóan erősebb. A Genclerbirligi sérülés miatt nem számíthat az első számú csatárra Gürlerre, aki 13 gólt szerzett a 29-ből. Az isztambuliaknál a brazil Fernandao nem bevethető, és várhatóan Fabiano sem játszhat. Azért lesz néhány csillag, elég csak Sowra, Lensre, esetleg Van Persie-re gondolni. A Fenerbahce elviheti a pontokat, ám tippünk szerint nem ússza meg kapott gól nélkül – ahogy a felek kupapárharcában, amikor is idegenben 2-1-re győzött, otthon pedig 2-2-re végzett a Genclerbirligi.

27846. Akhisar - Alanyaspor, 2.5 gól felett (1.40) – török bajnokság, 19.00

A török első ligában két jó formában lévő középcsapat találkozik egymással. A házigazda a nyolcadik 42 ponttal, otthonában 8-2-5-ös statisztikával rendelkezik. A gólkülönbsége saját létesítményében 24–15. Ricardo Vaz Te a legnagyobb név a gárdában, a portugál támadó már 9 gólt termelt. Rodallegáék elképesztő formában futballoznak hetek óta, szórják a találatokat, az utolsó négy bajnokijukat megnyerték, ezeken 17 gólt lőttek és csak egyet kaptak. Nagyon már nem változtathatnak helyzetükön, így különösen dicséretes, hogy motivált az együttes.

A vendégek is a biztonsági zónában helyezkednek, a 11. pozícióban állnak három fordulóval a vége előtt. Harminc pontosak, idegenben négy sikert könyvelhettek el, háromszor játszottak döntetlent, nyolcszor pedig kikaptak, gólkülönbségük 19–29. Itt Vagner Love a legnagyobb klasszis, a brazil 19 gólnál tart. Két győzelmet arattak a közelmúltban, és mindkétszer látványosan focizott a csapat. Tét nincs, de motiváltnak tűnik mindkét alakulat. Sok gól várható az összecsapáson.

 
 
  • 2edit642017május23.05:54ÚjVálasz

    Köszönöm, Én együtt megtettem . És Igen....... jött szépen.

     
  • 1mizo772017május22.15:16ÚjVálasz

    Itt én talán másképpen fogom ezt megtenni!
    Tiszta sor,hogy a fener idegenben legalább ikszre jó lehet,főleg h a hazaiak gólvágó játékosa nem jászhat!Mivel nem szoktak gólgazdag meccseket jászani,könnyen lehet h az egyik mellett 0 marad az eredményjelzőn,pl 1-0-ra győz a fenerbahce!Ezèrt itt az x vagy vendég tippet érzem erősnek!
    Az Akhisar remek formája a másik meccsen meg azt sugallja,h a vendégek a legjobb esetben is,max 1 ponttal távozhatnak csak!Igy itt az 1 vagy x lehet egy tuti kombi!
    A kettő együtt így csak kb 1.50 oddsot ad,de szerintem ez bevállalós lehet!:)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!