<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Inter, Dundalk - nyerő kombináció

Hazai győzelemmel számolunk a finn és az ír élvonalban egyaránt. Két meccs, hatszoros szorzó - öveket becsatolni!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

34429. Inter Turku - PS Kemi, (0-1) 1 (1.95) – finn bajnokság, 17.30

Alaposan bekezdett az Inter Turku: az előző évad 11. helyezettje jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el, és a keddi győzelemmel a dobogóra ugorhat. A házigazda 3-2-2-vel kezdett, a gólkülönbsége 13-8. Otthon 6-2-re kiütötte a Rovaniemit, majd nem bírt a Mariehamnnal és a Vaasával. Múlt pénteken 2-0-ra győzött az Ilves pályáján.

A Kemi beragadt a rajtnál, hiszen egy döntetlen és egy győzelem után sorozatban négyszer kikapott, ráadásul az ezeken jegyzett 2-11-es gólkülönbség siralmas. Az utóbbi két túrán három-három gólt kapott az együttes, a jelek szerint a védelemmel nagy gondok vannak. Úgy véljük, Turkuban sem lesz könnyű a dolguk, az Inter két gólt közé tud tenni.

03256. Dundalk - Derry City, 1 és mindkét csapat szerez gólt (3.10) – ír bajnokság, 20.45

Az elmúlt három évad bajnoka pillanatnyilag „csak” a második helyen áll az ír Premier Divisonban, miután a Cork City félelmetesen rajtolt. A Dundalk kilencszer győzött és ötször kikapott, döntetlenje még nincs. Mi azt mondjuk, nem kedden törik meg a jég, ugyanis a tizedik sikerrel számolunk. Hazai környezetben egyetlen vereség mellett hat sikernél jár az együttes, amely ezúttal a negyedik Derryt fogadja. Idegenben közepes (2-3-1) a vendégcsapat, ám a forma nem rossz, az utóbbi hét meccsen két győzelem és öt döntetlen a mutató.

Egy gólig szinte mindig eljut mostanában a Derry City, ugyanakkor a Dundalk belelendült: 2-0-ra, 3-0-ra és 4-0-ra megnyerte az utóbbi három hazai ütközetét. Az előző szezon végén 15 pont választotta el a feleket, ebben a felállásban 3-1-re diadalmaskodott a Dundalk. A kupában is összecsaptak: a hazai 2-2-t követően idegenben 2-1-re győzött a bajnok. Egy esetleges 2-1, 3-1 ezúttal is reális eredmény lehet – és fantasztikus oddsszal kecsegtet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!