<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svéd és ír futballötletek

1.75 és 1.65 - ilyen szorzókért már érdemes olvasgatni. Irány Svédország és Írország, itt is, ott is a gólokkal matekozunk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

33225. GAIS - Gefle, 2.5 gól felett (1.75) – svéd másodosztály, 19.00

Mindkét együttes gyenge formában van a svéd második ligában. A hazaiak 9 ponttal a 12. helyen állnak, otthon 1-1-1-es eredménysort hoztak össze. A rossz rajt után volt egy jobb sorozata a csapatnak, de legutóbb a Varbergsnél összeomlott a GAIS: 7–1-es vereség lett a vége. A Gefle tavaly esett ki a legjobbak közül, ehhez képest most az utolsó helyen állomásozik a második vonalban. Az együttes csak öt pontig jutott, vendégként még nyeretlen: kétszer játszott döntetlent, kétszer kikapott. Sorozatban négy vereségnél tart, és ezeken rengeteg gólt kapott. Úgy véljük, kedden megint a találatokra érdemes fogadni. A hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de a két rossz passzban lévő alakulat meccsén inkább a +2.5-ös fogadási lehetőséget javasoljuk.

04022. Drogheda Utd. - Bray, mindkét csapat szerez gólt (1.65) – ír bajnokság, 20.45

Az ír élvonalban a 15. fordulót rendezik meg. A Drogheda 14 ponttal a 11., kieső helyről várja a keddi találkozót. Otthon 2-2-2-es statisztikája átlagos, 8–9-es gólkülönbsége szintúgy. Hazai közegben rendre betalálnak a bordók. Az elmúlt hetekben nem jött ki jól a lépés az Unitednek, két hazai döntetlen után két vereséget szenvedett, legutóbb nagyon kikapott a listavezetőnél (Cork, 5–0).

A Bray az előkelő harmadik helyen állt a forduló előtt, 25 pontja van, idegenben négyszer győzött, háromszor kikapott. Vendégségben 16–12-es a gólkülönbsége. Az elmúlt hetekben hullámzóan teljesít a a Wanderers, döntetlen, győzelem, vereség az utolsó három mérkőzés kimenetele. Mindkét együttesnek kellenek a pontok, így jó meccs várható. A Bray támadósora rendben van, a Drogheda pedig otthon azért általában beköszön vendégeinek. A gólváltás tűnik a legjobb választásnak erre a mérkőzésre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!