<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ritka az ilyen remekül fizető hazai diadal

A továbbjutás egy meccsen dől el a Serie B rájátszásában. A feljutásért folytatott harcban kedden a hazaiak tehetnek nagy lépést céljuk elérése érdekében.
Olasz másodosztály, rájátszás
Benevento – Spezia
Kedd, 20.30

Marco Baroni mester csapata – meglepetésre - rájátszást érő helyen zárta a bajnokságot. A tavaly még harmadosztályú alakulat mindvégig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, sokáig még a dobogóra is esélye volt, de végül az ötödik helyen zárt. A piros-sárgák 65 egységig jutottak, otthonukban erős, 13-6-2-es mérleget produkálva. 31-14-es gólkülönbségük pedig arról árulkodik, hogy bizony nem volt könnyű bevenni a kapujukat. A bajnokság végére jó formába lendültek Ceravolóék, előbb a Frosinonét verték otthon, majd simán hozták el a pontokat Pisából is (0-3). A keret nem lesz teljes, két támadó is sérült, különösen Ciciretti hiánya jelent érzékeny veszteséget.

A Spezia a nyolcadik helyen zárt 60 egységgel: a fekete-fehérek 4-8-9-es vendégsort hoztak össze, ezeken a meccseken pedig 12-16-os gólkülönbség et jegyeztek. A védekezésre nem lehet panasz, ugyanakkor a támadójáték döcögött Domenico Di Carlo alakulatánál. A bajnokságban kicsit hullámzóan teljesítettek Granochéék, 15-15-12-es összmérlegük is ezt támasztja alá. A bajnokságot nem zárták rosszul a fiúk, Vicenzában fontos meccsen győzedelmeskedtek (0-1). A középpályán lesznek hiányzók, két szélső is kidőlt a sorból.

29732. Benevento – Spezia, 1 (2.05) - Tippmix

Az idény során mindkét bajnokijukat a Benevento nyerte meg, itt, a Stadio Ciro Vigoritoban 1-0 lett a végeredmény. Ezúttal sem várunk sok találatot, kevésgólos mérkőzésen nyernek a házigazdák. Tippünk így: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!