<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meglepő ötlet az Ajax-MU fináléra

...és nem csak a stockholmi meccsen várunk meglepetést. Mi azt mondjuk, ebben az esztendőben negyedszer is megszenved majd az Andorra ellen a Real Madrid.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

31663. Real Madrid - MoraBanc Andorra, 2, hendikep +13.5 pont (1.80) – spanyol férfi kosárlabda bajnokság, 20.30

Egészen kilátástalan teljesítményt nyújtott a Real Madrid az Euroliga múlt hétvégi négyes döntőjében: a Fenertől 84-75-re, a CSZKA Moszkvától 94-70-re kikapott. Sokat elárul a csapat tartásáról, hogy a legkevésbé sem vette komolyan a sorozat bronzmeccsét… Ezek után vág neki a spanyol bajnokság negyeddöntőjének, amely két nyert meccsig tart. Az nem kérdés, hogy a liga alapszakaszát megnyerő, a legjobb játékost (Sergio Llull) adó fővárosiak sokkal esélyesebbek a nyolcadik MoraBanc Andorra ellen, ám úgy véljük, az első csata nem hoz kiütést.

Szinte hihetetlen, de a Real rendre szenved a szerdai riválisa ellen: ebben az esztendőben mindhárom (!) összecsapásukat hosszabbítás után nyerte meg. 79-79-re végeztek Madridban a bajnokságban, 86-86-ra a kupában, majd 77-77-re a MoraBanc csarnokában. Persze a házigazda sokkal erősebb, otthon 15-1-es mutatót hozott össze, ami nem hasonlítható az Andorra 2-14-es vendégmérlegéhez. Ezért is támogattuk meg a látogatót 13.5 ponttal…

08861. Ajax - Manchester United, meccsgyőztes, 1 (2.50) – Európa-liga, 20.45

Külön cikkünkben gólváltást tippelünk a stockholmi fináléban, ugyanakkor nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy az Ajax megszerzi a trófeát. A Manchester United számára kétszeres a tét, míg a holland együttes 22 év után hódíthat el nemzetközi trófeát. Az angol csapat győzelme esetén teljessé tenné kupagyűjteményét, hiszen csak a második számú európai trófea hiányzik az Old Trafford múzeumából. Gazdaságilag azonban még ennél is fontosabb az MU-nak az El-siker, hiszen ebben az esetben - habár a Premier League-ben csak hatodik lett - a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben szerepelne ősztől. Az Ajax másodikként zárt az Eredivisie-ben, ezáltal a BL-selejtező záró körében kapcsolódna be a sorozatba, ám ha megnyeri a finálét, akkor nem kellene a rájátszásban szerepelnie.

Az biztos, hogy a győztes kispadján ülő tréner a sorozat történetének legidősebb szakvezetőjeként emelheti majd magasba a trófeát, a jelenlegi rekordot Rafael Benítez tartja, ő 53 éves és 21 naposan nyert 2013-ban a Chelsea-vel. Mourinho 54 éves és 118 napos, míg az Ajaxot irányító Peter Bosz 53 éves és 184 napos lesz a döntő napján. De vajon győzhetnek-e a hollandok? Jó tudni, hogy amíg az Ajax egyedül Viergeverre nem számíthat, addig az MU több klasszist (Ibrahimovic, Rojo, Shaw, Young, Bailly) is nélkülözni kénytelen, Fellaini és Smalling bevetése pedig kérdéses. A Premier League hatodikját nem volt könnyű legyőzni ebben az évadban, ám a Mourinho-csapat mégsem tűnt félelmetesnek. Benne van a pakliban, hogy a fiatal holland csapat hosszabbítás után kaparintja meg a serleget…

 
 
  • 2baboca2017május24.13:26ÚjVálasz

    én is az ajaxnak drukkolok! A másikra már tippeltem párszor, de mindig bukta lett a vége! :(

     
  • 1mizo772017május24.10:27ÚjVálasz

    Simán el tudom képzelni,hogy esetleg a hollandok örülhetnek a végén!
    Irreálisan lebecsülik őket a fogadóirodák!
    A mu végigszenvedte a menetelést,a bajnokságban sem volt meggyőző az angol brigád!
    Akárhogy is alakul,szoros meccsre számítok..Valóban nem kizárt a hosszabítás sem!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!