<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Zsinórban a negyedik győzelem jöhet: kihasználod?

A házigazda jó formában futballozik hetek óta, a második helyen áll a bajnokságban - szerdán ismét három pontot kasszírozhat…
Finn bajnokság
Vaasa PS – Ilves
Szerda, 17.30

A kilencedik fordulót rendezik meg a finn élvonalban. A hazaiak az előkelő második helyről várhatják a folytatást, 8 fellépésen 14 egységet húztak be Petri Vuorinen fiai. Otthonukban 1-1-1-es mérlegükön lenne mit javítani, ám ha hozzák az elmúlt hetek formáját, úgy nem lehet gond. AZ első két játéknapon veszített a gárda, azóta viszont hat bajnokit vívott meg vereség nélkül, az utolsó hármat pedig megnyerte. A múlt héten az újonc JJK-nál járt, és aratott tükörsima 4-1-es győzelmet. A jamaicai Morrissey bombaformában van, egy mesterhármassal vette ki a részét a sikerből. A keretben két belső bekk és egy középpályás bajlódik sérüléssel, eltiltott nem lesz.

Az Ilves tavaly meglepetésre az ötödik helyen zárt, a jó szereplést az idén megfejelnék a sárga-zöldek. Jelenleg hét meccs után tíz ponttal a középmezőnyben állnak Jarkko Wiss fiai. A télen megerősítették a keretet, elsősorban a támadószekcióba érkeztek futballisták. A rajtot jól kapta el a brigád, de az utolsó két bajnokiját elbukták a fiúk. Ismét a góllövéssel adódnak gondok, gólkülönbségük 7-8. A találatokat leginkább a kameruni Ngueukamtól várhatják a drukkerek, de egyelőre a színes bőrű csatár csak két gólt jegyez. Friss sérült nincs, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

34507. Vaasa – Ilves, 1 (2.20) – Tippmix

A két gárda egymás elleni mérlege nyomasztó Vaasa fölényt mutat (8-1-3), a tamperei alakulat nem nyerni jár az Elisa Stadionba. Ma megint bizalmat szavazunk a házigazdának, érzésünk szerint a jobb forma és a hazai pálya előnye győzelmet ér a VPS számára. Tippünk így: 1-es.

 
 
  • 4mizo772017május24.22:07ÚjVálasz

    Hát az igazság az,h azért sokszor nehéz okosnak lenni!
    Semmit sem kötelező megtenni!:)
    Egyébként én csak építkező ötleteknek szoktam megnézni a tippeket,sokszor belevariálok!
    Az esti Mu meccsen meg úgy néz ki,h a rutin győz,pedig szépen küzd az Ajax,de ez most kevés lesz!Remélem azert egyszer becsöngetnek rooneyéknak!:)

     
  • 3nyonyesz2017május24.21:14ÚjVálasz

    Igen ez kurva jó tipp volt. Olyan mint a hétfői Stabeak-Viking. Mindkettőn buktam egy faszát.

     
  • 2mizo772017május24.19:35ÚjVálasz

    Ezek a finn meccsek valamiért nem akarnak bejönni!:/
    Pedig én óvatosságból hazai vagy x-re tettem,de még az is elment!Ezek szerint valamit tudhattak,h ilyen jó volt a szorzója,még az 1 x is 1.30-at adott volna!

     
  • 1lupetto2017május24.19:14ÚjVálasz

    Újabb remek tipp, igazi profitipp. Miért nem húzzátok le a rolót inkább? Szerintem mindenki jobban járna. :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!