<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megmenti-e az idényét a Mourinho-csapat?

Izgalmas meccset várunk az Európa-liga 2016-2017-es fináléjától - gólokkal...
Európa-liga
Ajax - Manchester United
Szerda, 20.45

Az Ajax második lett hazája bajnokságában, egy ponttal maradt le a Feyenoord mögött. A piros-fehérek ezért BL-kvalifikációra kényszerülnek, kivéve persze, ha elhódítják az El-trófeát, mert az automatikusan BL-főtáblával jár. Az amszterdamiak elsősorban remek hazai teljesítményüknek köszönhetik, hogy eljutottak a fináléig, idegenben Gelsenkirchenben és Lyonban is éltek meg kellemetlen pereket. A támadójáték nagyon rendben volt, Dolbergék szépen termelték a találatokat, viszont a védelem is gólképes volt...

A 4-3-3-as alapfelállás eleve magában rajt veszélyeket, ráadásul a holland gárda középpályáján is több a támadószellemű futballista, mint a védekező. A balhátvéd Viergever eltiltott lesz, Sinkgraven viszont felépülőben van sérüléséből, így a padra már leülhet.

Jose Mourinho alakulata szerda este megmentheti a szezont... A vörösök a Premier League-ben mindössze a hatodik helyen zártak, a dobogóra esélyük sem volt. Az Európa-ligában viszont eddig szépen lépegettek Rashfordék, és bár volt néhány szenvedős meccsük, összességében nem érdemtelenül jutottak el a döntőbe. Az Anderlechttel és a Celtával is meggyűlt Rooney-ék baja, ha Guidetti az elődöntő visszavágóján kicsit jobban koncentrál, úgy most már a nyári szabadságukat töltenék...

10238. Ajax - Manchester United, mindkét csapat szerez gólt (1.90) – Tippmix

Az egész évben nagyon szeszélyes volt a brigád, a bajnokságban csak 5-ször kaptak ki Darmianék, viszont 15-ször remiztek... Ennek is volt betudható, hogy csak a 6. pozícióban zárták a pontvadászatot. A keret nem lesz teljes, közel sem. Ibrahimovic, Rojo, Shaw és Young sérülés miatt biztosan kihagyja a stockholmi ütközetet, Bailly eltiltott lesz, Fellaini és Smalling bevetése kérdéses. Azt gondoljuk, hogy a meccsen könnyen összejöhet a gólváltás.

 
 
  • 2boga2017május24.17:06ÚjVálasz
    Idézet: 55fc
    A ligakupát éppen az MU nyerte meg az idén... Nagy kutatómunka lehet az elemzéseitekben...
    ...

    Hogy jön ide a ligakupa?

     
  • 155fc2017május24.14:35ÚjVálasz

    A ligakupát éppen az MU nyerte meg az idén... Nagy kutatómunka lehet az elemzéseitekben...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!