<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tuti? Erre fogadj a nap mérkőzésén!

Szégyenszemre a „farkasok” pótvizsgára kényszerülnek. Ettől kezdve nincs mese, élniük kell a lehetőséggel, és előnyt kell szerezniük a visszavágóra.
Német bajnokság, osztályozó
Wolfsburg – Braunschweig
Csütörtök, 20.30

A meccsen fantasztikus hangulat várható, hiszen mindössze 35 kilométerre fekszik egymástól a két város, ráadásul napokkal az összecsapás előtt eladták az összes – harmincezer – jegyet.

A Wolfsburg botrányos szezont futott, képtelen volt kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Télen jött az edzőváltás, de Andries Jonkernek sem sikerült felráznia a gárdát. A társulat mindössze 37 pontig jutott, hazai környezetben gyenge mérleget produkálva (5-3-9). Az utolsó játéknapon a saját kezükben volt a döntés, ám Gomezék kikaptak Hamburgban, így csúsztak le a 16. helyre. Nyilvánvaló, hogy a keret többre hivatott, ám az idén nem jött ki a lépés a „farkasoknak”. Ezúttal a szakmai stáb Jung, Seguin, Bruma és Bazoer szerepeltetésére nem számíthat sérülés miatt. A felállás marad a 4-2-3-1, Gomez mögött, Ntep, Didadvi és Malli támogatja majd a hazai rohamokat.

A Braunshweig jól kezdte a bajnokságot, ám az ősz végén sok-sok értékes pontot hullajtott el, így hiába a tavaszi menetelés, végül meg kellett elégedniük Torsten Lieberknecht fiainak a bronzéremmel. Lett volna lehetőségük az egyenes ágon való feljutást is kiharcolni, ám az utolsó előtti játéknapon csúnya vereségbe szaladtak bele a Bielefeld otthonában (6-0). Végül 66 ponttal, 19-9-6-os statisztikával zártak. Idegenben összességében is szerényebben teljesítettek a sárga-kékek 6-6-5-ös mérlegük is ezt támasztja alá. Idegenben a 4-4-2-es felállás várható, ám ez könnyen átalakul 4-3-3-má, ha netán hátrányba kerülne a csapat. Correia és Ofosu-Ayeh sérült, elől Kumbela csatártársa Nyman lesz.

14845. Wolfsburg – Braunschweig, 1 és 4.5 gól alatt (1.70) – Tippmix

Azt gondoljuk, hogy a derbin a rutinosabb, kétség kívül jobb játékosokat felvonultató hazaiak előnyt szereznek – gólzápor viszont aligha várható.

 
 
  • 2mizo772017május25.10:33ÚjVálasz

    Csábító lehetne,de nincs annál rosszabb,ha nyer a csapatom,ám mégis veszítek,mert túl sok gólt rúgtak!:)
    Az a 20 századnyi odds egyszerüen nem éri meg a kockázatot,főleg nem nagyobb téttel!
    Ebben az esetben én inkább a sima győztes 1.50-es szorzót választom,valóban jó esély van a wolfsburg győzelmére!

     
  • Sziasztok! 2 hét alatt 30 egységet értünk el, a hétre újabb 15 egység a cél. Nézz be ha érdekel! :)

    https://www.facebook.com/SmartBettingPicks/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!