<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indul a pénteki tutivadászat

Német osztályozó mellé ukrán rangadó. Előbb gólokban, utóbb 1X2-ben utazunk. Ki tart velünk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14545. Regensburg - 1860 München, 2.5 gól alatt (1.55) – német másodosztály, osztályozó, 20.30

A Bundesliga II-ben való szereplésért csatázik egymással a két gárda, a továbbjutás két meccsen dől el. A Regensburg gyenge őszt produkált, így nagy meglepetést okozott, hogy végül odafért a dobogóra. A Duisburgot és a Kielt nem volt esélye befogni, de így is legalább pótvizsgázhat. A piros-fehérek jó formában zárták a bajnokságot, hazai mérlegüket is felhozták 10-3-6-ra. A "Kismünchen" az utolsó fordulóig bizakodhatott abban, hogy megússza az osztályozót, de végül kikapott Heidemheinben, a Bielefeld pedig pontot szerzett Drezdában - ezzel megpecsételődött az "oroszlánok" sorsa. A kék-fehérek 36 pontot szereztek, idegenben pedig halvány, 3-2-12-es statisztikát hoztak össze. A támadójátékkal volt gond, 34 bajnokin csak 37 gólt rúgtak a müncheniek. Ma sem várható sok találat a meccsükön, óvatosan futballal rukkol elő mind a két együttes.

19165. Sahtar Doneck - Dinamo Kijev, 1 (1.65) – ukrán bajnokság, 18.30

Semmi tétje nincs a pénteki rangadónak, de ezt egy Sahtar-Dinamo meccsről soha nem mondható el. Az idén teljes tarolást tartott a donyecki együttes, megnyerte a bajnokságot és a kupát is. Magabiztos fölénnyel, már hetekkel ezelőtt bebiztosította sikerét a narancssárga csapat. Otthon, Harkovban 11-3-1-es eredménysort tud felmutatni. Az egész bajnokságban csak egyszer kapott ki, legutóbb viszont döntetlent játszott. Az Európa-ligának korán búcsút intettek Taisonék (Celta Vigo), ez viszont elrontja az összképet.

A Dinamo gyengélkedik mostanában, elveszítette a Sahtarral szemben a kupadöntőt, de előtte és utána is kikapott a bajnokságban. Így sem forog veszélyben az ezüstérme, mert a riválisok már leszakadtak tőle. Tavasszal feltűnően sokat hibáztak a kék-fehérek. Vendégként voltak eredményesebbek (9-4-2), de a Sahtarnál azért nem lesz könnyű dolguk a kijevieknek. Nem borul a papírforma, a donyeckiek nyerik a presztízsmeccset.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!