<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ötszörös pénz két bátor ötlettel

Szerintünk kihagyhatatlan a tippünk az NB I bajnoki "döntőjére", este nyolctól pedig pályán a Dortmund. Jönnek a gólok?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12423. Honvéd – Videoton, mindkét csapat szerez gólt (1.80) – magyar bajnokság, 19.00

Szuperizgalmas forgatókönyv szerint alakul az NB I-es aranycsata: szombat este lényegében döntőt vív egymással a Honvéd és a Videoton. A döntetlen a házigazda bajnoki címét jelenti, a székesfehérváriaknak győzniük kell. A Honvéd 19-5-8-as statisztikát hozott össze, a Vidi 18-8-6-os mérleggel jutott el 62 pontig. Érdekes módon úgy áll kedvezőbb helyzetben Rossi edző csapata, hogy az évad során már kétszer kikapott a Videotontól (1-2, 0-3).

A legutóbbi tíz bajnokin 7-1-2 a kispestiek mutatója, csak a Vasas és a Diósgyőr kapuját nem tudták bevenni. A múlt héten, Debrecenben viszont ötig meg sem álltak, és magyar pályákon ritkán látható teljesítménnyel rukkoltak elő. Akárcsak a Honvéd, a Videoton is megnyerte az utóbbi négy mérkőzését, három, kettő, három és négy gólig jutva. A vendégcsapatnak – amely nem számíthat a válogatott Fiolára – szombat este is gólt kell szereznie, és majdhogynem biztosra vesszük, legalább egyszer be is veszi Gróf kapuját. Ugyanakkor a 32 mérkőzésen 54-szer eredményes Honvéd sem marad találat nélkül – s még az is lehet, hogy az aranyérmet is megszerzi…

23752. E. Frankfurt - Dortmund, 2 és mindkét csapat betalál (2.75) – Német Kupa, 20.00

A Német Kupa berlini döntőjébe a Frankfurt és a Dortmund jutott be. Az Eintracht számára viszonylag gyorsan "érdektelenné" vált a bajnokság, mivel tisztességes távolságban állt az élcsapatoktól és a kiesőjelöltektől is. A csapat teljesítményén ez meglátszott, február 11-e óta csak egy Bundesliga-mérkőzést nyertek meg Rebicék. A gárda eközben a kupában szépen menetelt, a sorsolása sem volt rossz, de azért az elődöntőben idegenben kellett kiejtenie a Mönchengladbachot. Ha nem is simán, de büntetőkkel összejött a dolog.

A Borussia bronzérmet szerzett, így ott lesz a BL-főtáblán. A sárga-feketék több fronton is jól bírták a terhelést, a BL-ben a nyolcba jutottak, a kupában a bajorokat győzték le az Allianz Arénában, és ha csak egy kicsit is hatékonyabbak idegenben Reusék, akkor a második helyet is megkaparinthatták volna. A támadósor Aubameyang vezetésével remekül teljesített, viszont a védelem sokat hibázott. Tippünk szerint ezúttal sem hozza le kapott gól nélkül a meccset a Tuchel-legénység, de ettől függetlenül győz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!