<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 3 ötlet, 3.3-as szorzó

Ütős lesz a szombat: az NB I-ben a kosarasoknál és a futballistáknál is fontos dolgok dőlnek el, míg Madridban a Barca és az Alavés harcol a kupáért. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07605. Körmend – Szombathely, 1 (1.35) – férfi kosárlabda NB I, 18.00

A drámai és nagy visszhangot kiváltó első mérkőzés után szombaton a második felvonásához érkezik a Körmend-Falco elődöntő-párharc. A szerdai vasi derbit tizenhét pontos hátrányból felállva, hatalmas csatában a szombathelyiek nyerték az Aréna Savariában, ám ezúttal a körmendi katlanba kell átruccanniuk Váradiéknak, ahol a hazaiak az egyenlítésért harcolnak. Szerdán sokáig úgy tűnt, a megyei rivális véget vet a házigazda egész idényt magában foglaló veretlenségi sorozatának - két negyed után 53-38-ra vezetett a Körmend -, ám felállt a padlóról a Falco, s végül 89-88-ra diadalmaskodott. A vendégek elfogult bíráskodást emlegettek, ám az is biztos, hogy képtelenek voltak tartani a 33 pontig jutó Govenst.

A Körmend a negyeddöntőt is vereséggel indította, aztán háromszor elpáholta a Pécset. Az évad eddigi öt bajnoki párharcát mindig a házigazda nyerte, Körmenden 92-81-re és 102-86-ra diadalmaskodtak Ferenczék. A hírek szerint a szombathelyi ütközet után két körmendi kosaras is a kórházban kötött ki, ám a játékukat aligha veszélyezteti bármi is, és az eddig hiányzó Csorvási is elkezdte az edzéseket. Potocnik edző csapata nagyon erős otthon, tippünk szerint egyenlít szombaton.

11114. Paks – MTK, 2 (1.55) – magyar bajnokság, 19.00

A hazaiak számára nincs tétje a meccsnek, a vendégek viszont csak akkor maradhatnak bent az NB I-ben, ha nyernek. A tolnaiak 44 ponttal az ötödik helyen állnak, előre nem tudnak lépni. A formájuk szeszélyes, nagyszerű sorozatuk volt tavasszal, de utána jöttek vereségek. Otthon erős volt, csak egyszer kapott ki (DVTK, 0–1), statisztikája 6-8-1. A múlt szombaton Mezőkövesden kaptak ki Szakályék 3–2-re - ezzel egyébként meghosszabbította élvonalbeli tagságát a matyósági alakulat.

Az MTK 36 pontos, előtte a Diósgyőr 37-nél, a Debrecen pedig 38-nál tart - a két keleti együttes találkozik egymással ma este. A fővárosiak csak győzelemmel maradhatnak bent az első osztályban. Eddig idegenben sokat döntetlent játszott (2-7-6), szombaton ez kevés lenne a boldogsághoz. Kantáék nincsenek jó formában, két vereség után a múlt hét végén nem bírtak otthon a borsodiakkal (Diósgyőr, 0–0). Ha akkor nyernek Torghelléék, ezúttal egy iksz is elég lenne. Nem így történt, de Tamás Zsolt csapata ennek ellenére kiharcolhatja a bennmaradást. Mi azt mondjuk: nyernek a vendégek.

24670. Barcelona – Alavés, - Barcelona-gólszám, 2.5 felett (1.60) - Spanyol Kupa, 21.30

Egyetlen lehetséges évadbeli trófeájáért hajt a Barcelona, amely szombat este a madridi Vicente Calderón Stadionban lép pályára a bajnokságban újoncként a kilencedik helyen záró Alavés ellen. Az már most biztos, hogy közel sem a legerősebb Barcát láthatjuk a pályán: Ter Stegen helyett Cillessen áll a kapuban, a támadósorban pedig nem lesz ott az eltiltott Luis Suárez. Ez lesz Luis Enrique búcsúmeccse, és a csapata jó eséllyel győzelemmel köszön el tőle. A katalánoknak ugyanis nagyon megy a baszkok ellen, a tavaly szeptemberi hazai fiaskót leszámítva rendre könnyed sikert aratnak. Legutóbb – február közepén - Vitoriában találkoztak, és 6-0-ra diadalmaskodott az FCB.

A Juve elleni BL-kudarc óta hat bajnokit nyert meg a LaLiga második helyén záró együttes, és ezeken 25 gólt szerzett. Április közepe óta mindig eljutott legalább három találatig, az utóbbi három bajnokin négyet-négyet szerzett. A támadósorban Messi és Neymar mellett minden bizonnyal Paco Alcácer jut szerephez, és a korábban sérüléssel küzdő Piqué, valamint Mascherano (és talán Vidal) is bevetésre kész. A Barcelona az elmúlt két idényben is megnyerte a Király Kupát, ez lehet az egyetlen serleg, amelyet Luis Enriquével mindhárom szezonban el tud hódítani, egyben ez lehet a klub 29. Király Kupa-győzelme.

 
 
  • Indítunk egy ingyenes bemutatócsoportot! Ha érdekel, kövesd az oldal tetején található poszt utasításait és már bent is vagy! ;)

    https://www.facebook.com/SmartBettingPicks/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!