<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ritka az ilyen tutinak tűnő hazai siker

A motivált házigazda ellen nem sok esélye lesz a vendégcsapatnak. Nálunk ez fix 1-es…
Magyar bajnokság
Vasas – Mezőkövesd
Szombat, 19.00

Michael Oenning alakulata a harmadik helyen áll 51 ponttal, kettővel előzi meg a derbire készülő Ferencvárost. Már egy iksszel is a piros-kékeké a bronzérem, ám Hangyáék készülnek az újonc elleni meccsre. Átmeneti otthonaikban 7-3-5-ös mérleget hoztak össze Vidáék, akik egy kisebb gödörből épp a múlt héten jöttek ki, amikor is nyertek Gyirmóton. Az angyalföldiek számára nem ér véget azonban még a futballtavasz, Gaálék jövő szerdán a Fradival találkoznak a Magyar Kupa döntőjében.

A Mezőkövesd 39 pontjával a 6. helyen áll, már biztosan bennmaradt az NB/I-ben a matyósági alakulat. Pintér Attila távozása után Tomiszlav Szivicsnek nem sikerült folytatnia az őszi csodát, így a hajrában menesztették a trénert. Radványi Miklós bemutatkozója nem sikeredett fényesre, egy ötöst kaptak Gohérék a Kispesttől, aztán viszont értékes ikszet értek el a DVTK-val szemben, legutóbb pedig a hajrában csikarták ki a győzelmet Molnárék a Paks ellenében (3-2). Idegenben nem nagyon ment a sárga-kékeknek, 2-7-7-es mérlegükhöz szerény, 13-29-es gólkülönbség párosult.

10893. Vasas – Mezőkövesd, 1 (1.50) – Tippmix

Az idén már négyszer találkozott egymással a két alakulat, és mindannyiszor nullra, és legalább kétgólos különbséggel diadalmaskodtak a fővárosiak. A bajokságban 4-0-ra ás 0-2-re, a kupában 2-0-ra és 0-5-re. Ma is a Vasas sikerét várjuk, amely akár ismét hendis lehet. Tippünk így: 1-es…

 
 
  • Indítunk egy ingyenes bemutatócsoportot! Ha érdekel, kövesd az oldal tetején található poszt utasításait és már bent is vagy! ;)

    https://www.facebook.com/SmartBettingPicks/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!