<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, csaknem ötszörös zseton

Újabb moszkvai pontzuhatagból és merész spanyol hazaiból profitálnánk a hét utolsó napján. Annyit mondunk, hogy a Córdobának nagyon kellenek a pontok...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08221. CSZKA Moszkva – Lokomotiv Kubany, 1 és 170.5 pont felett (2.30) – férfi kosárlabda VTB-liga, 16.30

Pénteken még 160.5 pontnál húzták meg a határt a bukik, és jött is a tippünk, hiszen a CSZKA 101-95-re diadalmaskodott. A moszkvaiak megnyerték az alapszakaszt, a Kubany negyedikként zárt, a hazaiak 3-0-val, a krasznodariak 3-1-es mérleggel tudták le az előző kört. A múlt hétvégén az Euroliga bronzérmét megszerző Teodoszicsék 22-2-es statisztikával zárták az alapszakaszt, otthon valamennyi meccsüket (12/12) megnyerték. Aligha kérdés, hogy a CSZKA a sorozat legerősebb együttese, február közepén 83-77-re verte a Kubanyt, amely 19-5-tel zárt, a túráin tízszer nyert, kétszer vesztett.

A Moszkva még nem szenvedett vereséget otthon 2017-ben, immár húsz (!) győztes meccsnél jár. Aligha vasárnap szakad meg a sorozat, a kérdés tehát csak az: hány pontig jutnak el a felek. A már említett 83-77 előtt ebben a szereposztásban 88-81-re nyert a CSZKA, azt megelőzően 94-88-ra a Kubany. A pénteken összehozott 196 egység jól mutatja, milyen kosárlabdát szeretnek a csapatok – ha legalább 95 pont körül termel a CSZKA (és erre jó esélyt látunk), akkor a 170.5-es határon is túllendülhetnek.

09266. Córdoba - Oviedo, 1 (2.10) – spanyol másodosztály, 20.30

A spanyol második vonalban még három forduló van hátra. A házigazda még nem érezheti magát biztonságban, mivel 46 pontos, a már kieső Gimnastic pedig 43. Jelenleg a 16. a zöld-fehér együttes, amely otthon 8-6-5-ös eredménysort produkált. Az elmúlt hetekben hullámzóan szerepelt, de február óta saját létesítményében nem kapott ki. Ha nem nyer, bajba kerülhet...

Az Oviedo sokáig még a dobogóra is esélyes volt, de a kék-fehérek április közepétől gyenge szériában vannak. Ennek következtében már csak a 8. helyen állnak, 55 pontosak. Az idegenbeli 3-5-11-es statisztikájukban sem bízhatnak annyira, látogatóként csak 15 gólt rúgtak, viszont kaptak 31-et. A Córdobának jobban kellenek a pontok, ha ma nyer, jó eséllyel bebiztosítja a bennmaradását a Segunda Divisionban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!