<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: trükkös húzás az AS Roma meccsére

Bajnoki hajrák itt is, ott is - mi ezúttal az olasz és a magyar ligában néztünk körül. Az AS Romának kell a győzelem ahhoz, hogy megszerezze a második helyet...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03751. AS Roma – Genoa, 1. félidő 1.5 gól felett (1.55) – olasz bajnokság, 18.00

Egyik kedvenc ellenfelét fogadja a Roma vasárnap este, ugyanis a legutóbbi kilenc alkalommal mindig legyőzte a Genoát. Ezúttal is garantálható a Spalletti-együttes sikere, hiszen amíg a házigazdának kell a siker ahhoz, hogy biztosan ezüstérmes legyen, addig a vendégcsapat minden körülmények közt a 16. helyen zárja az idényt. A Roma egészen elképesztően eseménydús mérkőzéseket vív mostanában: az Atalanta elleni 1-1 óta (április közepe) kétszer diadalmaskodott 4-1-re, egyszer 3-1-re, illetve 5-3-ra, míg a Laziótól 3-1-re kikapott. Az utóbbi öt Serie A-derbiben közös, hogy minden alkalommal született legalább két találat az első félidőben.

Sok hiányzóval sem itt, sem ott nem kell számolni, a Roma ugyanakkor maximálisan bízhat a félelmetes hazai mutatójában. A 18 bajnokin 15-1-2-es mutatót hoztak össze Dzekóék, és a 47-16-os gólkülönbség sem rossz. A Genoa ezzel szemben pocsék idegenben, 13-szor kikapott, a 18 fellépésén 37 találatot kapott. Az utóbbi időben hármat kapott az Udinesétől, négyet a Juventustól – ezúttal a Roma is kitömheti.

07609. Kisvárda - Cegléd, 1 (1.45) – magyar másodosztály, 18.00

A hazaiaknak muszáj nyerniük, ha fel akarnak jutni az NB I-be. A 37. fordulót rendezik a hét végén, és a kisvárdaiaknak 66 pontjuk van, eggyel kevesebb, mint a Balmazújvárosnak, annak a gárdának, amellyel majd az utolsó játéknapon találkoznak idegenben. Otthonukban erősek Gosztonyiék, statisztikájuk 12-2-4, és 2017-ben minden bajnokijukat megnyerték odahaza. A Cegléd a kiesés elől menekül, 36 pontos, ezzel a 18., kieső helyen áll, mert az egymás elleni eredmények miatt a Kozármisleny van kedvezőbb helyzetben. Takácsék rossz formában vannak, április közepe óta nem nyertek meccset, idegenbe pedig egyébként sem győzni járnak: háromszor ünnepelhettek, háromszor döntetleneztek, 12 alkalommal viszont kikaptak. Mindkét csapatnak kellene a pont, de ahogy novemberben, úgy ma is a kisvárdaiak örülhetnek majd a lefújás után.

 
 
  • 1mizo772017május28.14:51ÚjVálasz

    A hazai fociból kiindulva,sztem nem olyan atombiztos 1-es ez azért!
    Múlt héten a puskás sem bírt a ceglédiekkel,igaz idegenben voltak!
    Ráadásul a Cegléd ugye szeretné bebiztosítani magát,ezért ők is kaparni fognak!
    Elméletileg nyernie kellene a Kisvárdának,de nyugodt szívvel,nagy téttel,nem ajánlanám senkinek!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!