<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy merész húzással nagyot szakíthatunk ma este

Az életükért küzdő hazaiak elkaphatják a tartalékos fővárosiakat. Figyelem, bevallottan merész elképzelés következik!
Olasz bajnokság
Crotone – Lazio
Vasárnap, 20.45

A Crotone újoncként vágott neki a Serie A-nak, és sokáig olybá’ tűnt, nyomban vissza is zuhan a második vonalba. Aztán április elejétől megtáltosodtak Davide Nicola fiai, hétmeccses veretlenségi sorozatot futottak, ebben a periódusban ötször győztek. Legutóbb megadták magukat a bajnok Juvénél, de a remény továbbra is él, ugyanis az Empoli is botladozik rendesen. A társulat jelenleg a 18. helyen áll 31 egységgel, a Palermóba látogató Empoli 32-nél jár. Otthon Crisetigék 5-4-9-es mérleget hoztak össze, de legutóbb március közepén kaptak ki a Stadio Ezio Scidában. A képlet egyszerű: nyerniük kell Falcinelliéknak, és fohászkodniuk az égiekhez, hogy a szicíliai alakulat vegye komolyan a rivális elleni ütközetet. Stoian sérült, Rosi talán bevethető lesz ma este.

Simeone Inzaghi csapata remek szezont futott, mégha a vége nem is alakult álomszerűen - a kupadöntőben a Juve simán elverte a halványkékeket (2-0). A Lazio így is indulhat az El-ben, a negyedik helyen várta a zárónapot 70 ponttal és 9-5-4-es vendégsorral. A formájuk nem az igazi, Immobiléék kikaptak Firenzében (3-2), elbukták, ugye a finálét, majd a múlt héten a vergődő Inter nyert az Olimpicóban (1-3). A hajrára elfogyott a gárda, vasárnap eltiltott lesz Hoedt, Keita és Lulic, Marchetti és Lukaku sérült, és Parolo játékára is kevés az esély.

20351. Crotone – Lazio, 1 (2.20) – Tippmix

Olaszországban vagyunk, és itt a bajnokságban sokszor születnek érdekes eredmények a hajrában. Nyilvánvaló, hogy a Lazio kerete erősebb, de nagy kérdés, hogy mennyire lesznek motiváltak a fővárosiak. Szerintünk annyira nem...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!