<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két duplázóval indítjuk a hetet

Pályán Európa legjobb csapata, és mi azt mondjuk, meglesz zsinórban a tizenhatodik győzelem. Reméljük, a svéd kalandunk is jól zárul...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16921. Häcken - Östersund, 1 (2.15) – svéd bajnokság, 19.00

A svéd élvonalban két, a tabella első feléhez tartozó alakulat találkozik egymással. A Häcken áll jobban, tíz meccsen 17 pontot szerzett (4-5-1). Otthon eddig kétszer nyert, kétszer végzett döntetlenre és egyszer kikapott (Norrköping, 1–2). A formájuk nem rossz, viszont legutóbb azért nyerhetett volna a sereghajtónál (AFC Eskilstuna, 0–0).

Az Östersund 15 ponttal a hetedik, vendégként viszont nem meggyőző, egyszer nyert, egyszer osztozott meg a pontokon, háromszor pedig kikapott. A támadójátéka nem rossz, viszont a védelme nem stabil, rendre sokgólos meccseket vív. Az utolsó két bajnokiján nem kapott ki, de ezeket saját stadionjában játszotta. Hétfőn erős ellenfélhez látogat, és tippünk szerint ez a kiruccanás nem jár sikerrel.

00376. Fenerbahce Ülker – Darüssafaka, 1 és 150.5 pont felett (2.05) – török férfi kosárlabda-bajnokság, 19.00

Első török csapatként csúcsra ért a Fener az Euroligában, vagyis Európa legjobb együttesére fogadunk hétfőn. Obradovics edző tanítványaira ezúttal a hazai porondon vár feladat: indul az ugyancsak euroligás (és szintén isztambuli) Darüssafaka elleni elődöntő-párharc. Óriási formában van mindkét együttes, hiszen a Fenerbahce március 31., míg az ellenfél április 28. óta megnyerte valamennyi meccsét. Az előbbinél 15-ös, az utóbbinál hatos sorozatról beszélhetünk.

Az alapszakaszt megnyerő Fener (28-2) és a negyedik Darüssafaka (23-7) egyaránt két fellépésen tudta le a negyeddöntőt, ám az már nagy különbség, hogy amíg Bogdanovicsék minden hazai mérkőzésüket megnyerték hazai pályán, addig a rivális „csak” 10-5-ös statisztikát hozott össze vendégként. A Fenerbahce hétfői diadala erősen sanszos, és tippünk szerint átjutnak a ponthatáron a felek. Ebben a felállásban legutóbb 79-76-ra győzött a Fener, amely 84, illetve 80 pontot szerzett az Euroliga négyes döntőjének két ütközetén. Érzésünk szerint a remek forma okán a Darüssafaka is jó lehet legalább 75 egységre, a házigazdának ezt kell túlszárnyalnia. Meg is teszi…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!