<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezzel a húzással megduplázható a zseton

A Perugia otthon erős, de a vendégek is betalálhatnak - ami adott esetben továbbjutást is érhet...
Olasz másodosztály, rájátszás a feljutásért
Perugia – Benevento
Kedd, 20.30

Az első mérkőzésen az újonc 1-0-ra legyőzte a piros-fehéreket.

A Perugia jó szezont futott, a gárda mindvégig az élmezőnyben tanyázott, a dobogóra ugyan nem volt esélye, végül a negyedik helyen zárt. Cristian Bucchi vezetőedző jó munkát végzett, kihozta a keretből a legtöbbet. Otthon nem volt könnyű legyőzni a társulatot, mérlege 8-11-2 volt, 27 rúgott góljára 18-at kapott. A formája rendben volt a szezon végén, április elejétől nem kapott ki - egészen szombatig. Del Prtéék ugyan nem futballoztak rosszul, de a házigazdának azért több lehetősége volt, amelyek közül egyet kihasznált a második félidő elején. A keretben nincs friss sérült, eltiltással sem kell kalkulálnia a szakvezetésnek. Otthon, a Stadio Renato Curi-ban a 4-3-3-as felállást alkalmazza majd a gárda.

A Benevento remekelt az idén, újonc létére play offos helyen végzett. Az 5. helyen zárt 65 ponttal (egyet levont a szövetség), 5-6-10-es idegenbeli mérleggel. A sárga-pirosak az ősszel még a dobogón tanyáztak, ám tavaszra kissé kifulladt a brigád. A tavaly júliusban kinevezett Marco Baroni remekül nyúlt a kerethez, a 4-2-3-1-es hadrend bevált, Puscasék látványos futballal rukkoltak elő több alkalommal is. A csapatban lesznek hiányzók, ám ők nem számítanak alapembereknek. Elől Ceravolo lesz a center, mögötte a Falco, Puscas, Eramo trió lesz a középpályán.

03587. Perugia – Benevento, mindkét csapat szerez gólt (1.95) – Tippmix

Az első mérkőzésen a Benevento betalált, viszont nem kapott gólt. Perugiában nehéz dolga lesz az újoncnak, de azt gondoljuk, hogy a sárga-pirosak képesek lesznek betalálni idegenben is - a gólváltás tűnik a legértékesebb opciónak... Mi erre fogadunk: mindkét csapat szerez gólt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!