<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: ez a húzás mindig jött a Vasas-Fradi meccseken

Fix kettest húzunk a Norvég Kupa szerdai találkozóján, aztán irány a Fradi-pálya, ahol olyan ötletet favorizálunk, amely mindig jött az évad összecsapásain.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

11133. Kongsvinger - Sarpsborg, 2 (1.60) – Norvég Kupa, 18.30

A Norvég Kupában a harmadik fordulót rendezik meg, a továbbjutás egy összecsapáson dől el. Eddig egyik együttesnek sem kellett különösebben extra erőt bevetni a sikerhez. A hazaiak a másodosztályban szerepelnek, ott sem túl jól, csak az alsóház tagjai. A rossz bajnoki rajt viszont most már múlt időben említhető, mert a két utolsó bajnokiját megnyerte a piros-fehér gárda, így elmozdult a kieső helyekről.

A Sarpsborg az első liga előkelő, harmadik helyen áll, idegenben sem gyenge, statisztikája 2-2-1, csak az élcsapatnak számító Stabaeknél szenvedett vereséget. Lendületben van az együttes, régóta nem talált legyőzőre, viszont három megnyert tétmeccs után a Haugesundnál nem tudott betalálni, így meg kellett elégednie a döntetlennel (0–0). A két csapat már régen nem találkozott egymással, legutóbb öt éve a másodosztályban oda-vissza nyert a Sarpsborg. Ezúttal is a kék-fehérek az esélyesebbek, és tovább is lépnek a vendégek a kupában.

04798. Vasas – Ferencváros, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Magyar Kupa, döntő, 19.00

Külön cikkünkben ferencvárosi győzelmet tippelünk, ugyanakkor arra is jó esélyt látunk, hogy betaláljon a Vasas és az FTC is. Elég csak a felek idénybeli bajnoki meccseit említeni, két alkalommal 2-1-re győztek az angyalföldiek, egyszer pedig 2-2-es döntetlennel zárult az ütközet. A Fradi története során harmadszor nyerheti meg sorozatban háromszor a Magyar Kupát, míg a szerdai döntőt követően a Vasas ötödik alkalommal emelhetné magasba a trófeát. Ahogyan az elmúlt két évben, most is a zöld-fehérek otthonában, a Groupama Arénában rendezik a finálét: az FTC 2015-ben a Videotont 4-0-ra, tavaly az Újpestet 1-0-ra győzte le.

Remili Mohamed, a Vasas csapatkapitánya a klub honlapjának azt nyilatkozta, reális esélyt lát a kupagyőzelemre, ugyanakkor úgy vélte, nem szabad kiindulniuk a bajnokságban lejátszott meccsekből. A Vasas a harmadik, a Ferencváros a negyedik helyen zárt az NB I-ben, mindkét együttes 52 pontot szerzett. Nincs nagy különbség a lőtt gólok tekintetében sem, a bronzérmes ötvenszer, a Doll-csapat 54-szer vette be az ellenfelek kapuját. Az utóbbi időben alig-alig volt olyan ütközet, melyen ne talált volna be a Vasas, illetve a Fradi – a gólváltást stabil tippnek érezzük szerda estére…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!