<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kamu, hogy nincs otthon a Ferencváros

Bár a kupadöntőkben rendre óvatoskodnak a csapatok, ezúttal nem erre számítunk. A pálya elvben semleges, valójában hazai környezetben lép pályára a Fradi. Tippünk szerint meg is védi a címét.
Magyar Kupa, döntő
Vasas – Ferencváros
Szerda, 19.00

A hétvégén véget ért a pontvadászat a honi élvonalban, az évad utolsó mérkőzését, a kupa döntőjét pedig a harmadik és a negyedik helyezett játssza. A Vasas számára talán csalódást is jelenthet a végső helyezés, bár egy éve bőven kiegyeztek volna ezzel a pozícióval az angyalföldiek. A piros-kékek remek őszt futottak, tavasszal viszont többször is botlottak, így a Kispest, Videoton párostól ugyan leszakadtak, de a Ferencvárost végül sikerült maguk mögé utasítaniuk. A kupában is jól teljesített Michael Oenning alakulata, talán csak az Újpest elleni negyeddöntő-visszavágón kellett izgulnia - akkor idegenben lőtt góllal lépett tovább. Az elődöntőben a Mezőkövesdet simán lealázták Saglikék, akik a bajnokság hajrájára is összekapták magukat. Három mérkőzést vívtak meg veretlenül, így tudták bebiztosítani a bronzérmet.

A Fradi szerda este megmentheti a szezonját, ugyanis a negyedik hellyel konkrétan mindenki elégedetlen a klubnál. Doll mester gárdája totálisan szeszélyes volt mindvégig, csak fellángolásaik voltak Bödééknek. Az új játékosok többsége nem jelentett valós erősítést, így a zöld-fehérek sokszor csak bukdácsoltak. A német szakvezető is elveszítette olykor a fonalat, rengeteget bírózott. A kupában szerencséjük volt Geráéknak, mert igazán erős ellenfélnek csak a DVTK számított, az elődöntőben a Budafokkal csak edzőmeccset vívtak Vargáék.

11304. Vasas – Ferencváros, 2 (2.05) – Tippmix

Mindkét együttes inkább támadásban volt erős, a Vasas 50, a Fradi 54 gólt lőtt a bajnokságban, előbbi 40, utóbbi 44 találatot kapott. Az egymás elleni mérkőzéseik közül a Groupamában rendezetteket a Vasas mindkétszer 2-1-re megnyerte, a Vasas pályaválasztásával 2-2 lett a végeredmény.

Ezúttal is a Groupamában randevúznak a csapatok, és ismételten várunk gólokat. Ugyanakkor most már a Ferencvárosnak ki kell, hogy jöjjön a lépes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!