<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Öt mérkőzés, 11-14-es gólkülönbség – szerinted?

A kiesési rangadótól gólokat várunk, nem is keveset. Fogadjunk, hogy nyersz!
Izlandi bajnokság
ÍA Akranes – Breidablik
Hétfő, 21.15

Az Akranes pocsékul kezdte a bajnokságot, sorozatban négyszer kapott ki - némi vigaszt jelentett, hogy a kupában legalább túlélte az első két kanyart. Aztán a múlt héten az IBN vendégeként már a szebbik arcát mutatta a brigád: 4-1-re nyert, az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy a hajrában emberelőnyben sikerült biztossá tenni a sikert. Jelenleg ez a három pontja van a csapatnak, otthon eddig valamennyi meccsét elveszítette (0-0-3). A védelme gyenge, de azért az előrejátékban van potenciál, gólkülönbsége öt meccsen 11-14, mind az öt bajnokiján jött a +2.5-ös opció. Friss sérült nincs a keretben.

A Breidablik tavaly a középmezőnyben zárt, extra céljai az idei évre sem lehetnek - már a kupából is kiestek a zöldek. Tokicék 6 egységet húztak be eddig, három verés után jött a két siker, tegyük hozzá, hogy nem topcsapatokat győztek le. Idegenben 1-0-1-es mutató áll a társulat neve mellett, amely 4/1-es over/under statisztikával rendelkezik. A középpályán van két hiányzó, de ők már régóta nem bevethetők.

20624. ÍA Akranes – Breidablik, 2.5 gól felett (1.65) – Tippmix

Mindkét gárda jó élményekkel érkezik a meccsre. A vendégek az esélyesebbek, de a gólokban jobban bízunk, tippünk így: +2.5.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!