<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: a nap ötlete lehet a skót diadal

A skót korosztályos válogatottnak győznie kell a touloni tornán, és erre meg is van minden esélye. Találtunk egy jónak tűnő tippet az egyik keddi felnőtt válogatott meccsről is...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05717. Indonézia U19 – Skócia U20, (1-0), 2 (1.55) - Touloni Ifjúsági Torna, 17.00

Az elődöntőért lép pályára a skót korosztályos válogatott kedden a C jelű négyes utolsó fordulójában. Ugyan az éllovas csehektől 3-2-re kikaptak Taylorék, ám, ha Csehország pontot szerez Brazília ellen (ez erősen sanszos), a skótok pedig győznek, a legjobb másodikként, továbbjutnak. A 19 esztendősök alkotta indonéz együttes verhetőnek tűnik, hiszen még gólt sem szerzett a franciaországi tornán.

A délkelet-ázsiaiak 1-0-ra kikaptak a braziloktól, 2-0-ra a csehektől, továbbjutási esélyük már nincs. Bevalljuk, nem sokat tudunk Indonézia tizenkilenc éveseiről, az egy évvel idősebb skót csapatban viszont játszik néhány nagy tehetség. Elég csak Oliver Burke-öt (Leipzig) említeni, aki Gulácsi Péter csapattársaként ezüstérmet nyert a Bundesligában. A csehek ellen duplázó fiatalember 25 mérkőzésen szerepelt a legutóbbi évadban, gólt is szerzett. Ha a skótok legyőzték a brazilokat (1-0), nehogy már ne intézzék el könnyen Indonéziát…

01994. Üzbegisztán – Thaiföld, 2.5 gól felett (1.65) – válogatott felkészülési mérkőzés, 17.00

Barátságos meccset játszik a két válogatott, a jövő héten viszont már élesben lép pályára. Az üzbégek az ázsiai selejtezőben az A-csoportban küzdenek, jelenleg a harmadik helyen állnak, amely playoffot ér. Jövő kedden iráni kirándulás vár a társaságra - nem lesz egyszerű történet, annak tudatában különösen nem, hogy otthon kikaptak a listavezetőtől. A thai válogatott a B-csoportban sereghajtó, csak egy pontja van hét mérkőzés alatt. Vendégségben különösen gyenge az együttes, mind a négyszer kikapott, gólkülönbsége 1-12. Meglepetésre olykor azért képes, 2-2-es döntetlent játszott Ausztráliában, de idegenben halovány, védelme átjáróház. Úgy véljük, ezúttal gólgazdag meccsen győz Üzbegisztán.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!