<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ez a keddi tipp megtetszik

Fix hazai győzelemmel számolunk a kedd esti felkészülési meccsen. Két gólt biztosan berámol Izrael: fogadunk?
Válogatott felkészülési mérkőzés
Izrael – Moldova
Kedd, 19.30

A közel-keleti együttes a G-csoport szerepel a vébé-kvalifikációban. A gárdának nincs esélye a továbbjutásra, az olaszokat és a spanyolokat nem tudják megszorítani, viszont az albánokkal különmeccset vívnak a harmadik pozícióért. Elisha Levy szövetségi kapitány alakulata eddig papírforma eredményeket játszott, verte a macedónokat, Liechtensteint és Albániát, viszont a két topcsapatot nem tudta megszorítani. 11-én Albánia látogat majd hozzá, Zahaviék a három pont reményében lépnek pályára.

Moldova a D-jelű hatosban az utolsó, mindössze egy pontot szerzett, még Grúziában. Ezen kívül csak kudarc érte a sorozatban, Ausztria, Szerbia, Wales és Írország is simán legyőzte őket. Márciusban Törökországgal mérkőztek felkészülési találkozón, akkor 3-1-re kapott ki Igor Dobrovolskiy társulata. A keret gyenge, egyedül talán Ionita, a Cagliari középpályása érdemel említést.

02310. Izrael – Moldova, 1 és 1.5 gól felett (1.55) – Tippmix

A hazaiak jó eséllyel megnyerik a meccset, és elnézve a közelmúltban elért eredményeit, simán lehet legalább két góllal kalkulálni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!