<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tuti a hazai, csak a gólkülönbség kérdés

Az ukránok kivégzést rendezhetnek a fontos csoportmeccs előtt. Málta nem lehet ellenfél, legalább három gólt közé tesznek a hazaiak.
Válogatott felkészülési mérkőzés
Ukrajna – Málta
Kedd, 19.00

Nincs könnyű helyzetben az ukrán válogatott, ugyanis az I csoportban komoly riválisokkal kell megküzdenie a hatos első vagy második helyezéséért. A horvátoktól kikaptak a sárga-kékek, Izlanddal csak remizni tudtak otthon, mint ahogy a törökökkel Isztambulban - Finnország és Koszovó nem okozott különösebb problémát, ezeket a mérkőzéseket kapott gól nélkül hozták le a fiúk. Rotanék a hétvégén Finnországba látogatnak, ott nem hibázhatnak - így is már ötpontos lemaradásban vannak a horvátok mögött.

Málta pont nélkül utolsó a csoportjában, öt meccsen 2-13-as gólkülönbséget hozott össze a társaság. Egyedül a skótoktól kaptak ki nagyon (1-5), a többi a vállalható vereség kategóriájába tartozott. A formájuk borzalmas, legutóbb otthon a szlovákoktól szenvedtek vereséget - a hétvégén egy szlovén túra vár a szigetlakókra.

02334. Ukrajna – Málta, (0-2), 1 (1.60) – Tippmix

Az ukránok magabiztos győzelmével számolunk, a végén legalább három lesz közte.

 
 
  • 1szivtiproimi2017június06.21:29ÚjVálasz

    Gyerekek!
    Nem hallottatok az ukrán maffiáról?
    21-szeres haszonkulccsal dolgoztak ma este.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!