<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brutális oddsokkal dobálózunk

Moszkvai győztese lesz a VTB-ligának, a kérdés csak az: CSZKA vagy Himki? A nap meccsét Itáliában vívják, ahol eldől, a következő évadban ki játszhat a Serie A-ban...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08718. CSZKA Moszkva - Himki Moszkva, 1 és 170.5 pont alatt (2.30) – férfi kosárlabda VTB-liga, 18.30

Moszkvai párharc a VTB-liga fináléjában, a három nyert meccsig tartó sorozat a CSZKA csarnokában kezdődik. Teodoszicsék 3-0-s összesítéssel léptek túl a negyed-, majd az elődöntőn, előbb az Asztana, utóbb a Lok. Kubany volt a szenvedő fél. Az Euroliga bronzérmét megszerző CSZKA megnyerte az alapszakaszt, méghozzá úgy, hogy otthon valamennyi meccsét (12/12) megnyerte. Aligha kérdés, hogy a „katonacsapat” a sorozat legerősebbje, ráadásul szenzációs a Himki elleni mérlege, a legutóbbi hét párharcban legyőzte.

A CSZKA még nem szenvedett vereséget otthon 2017-ben, és sanszos, hogy ez a sorozat csütörtökön sem szakad meg. Pontzuhatag viszont nem várható. A Himki is jó formában van, 0-2-es állásról nyerte meg a Zenit elleni elődöntőt, a legjobbja az ötödik találkozón is az alapszakasz-MVP, Alekszej Sved (28 pont) volt, a diadalhoz viszont nagyon kellett E.J. Rowland 19, valamint Robbie Hummel 14 egysége is. Ebben az évadban kétszer találkoztak: pályaválasztóként 95-79-re, vendégként 90-72-re nyert a CSZKA. Úgy véljük, ezúttal nem születik ennyit pont.

01947. Benevento – Carpi, 1. félidő, X (1.90) - olasz másodosztály, rájátszás, 20.30

Külön cikkünkben 2.5 gól alá lőttük be a tippünket, és könnyen el tudjuk képzelni, hogy az első félidőt követően döntetlenre áll majd az olasz élvonalba igyekvő két együttes. Óriási a tét a Stadio Ciro Vigoritóban, hiszen múlt vasárnap nem dőlt el semmi, fordított szereposztásban 0-0-t játszottak. Jusson fel bármelyik csapat, óriási meglepetés lesz, hiszen a Benevento az ötödik, a Carpi a hetedik helyen végzett a bajnokságban. A házigazda a rájátszásban előbb a Speziát verte otthon, majd a Perugia elleni párharc első felvonásán 1-0-ra diadalmaskodott hazai környezetben, hogy idegenben már az 1-1-es döntetlen is elegendő legyen a fináléhoz.

A Carpi is a rájátszásra javult fel igazán, az eddigi négy összecsapáson két-két győzelme és döntetlenje van. A két csapat háromszor játszott ebben az évadban, kétszer döntetlenre álltak az első felvonás után. Erre fogadunk ezúttal is…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!