<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Százezreket nyert Andorrával egy fogadó

Szinte hihetetlen, de egy bátor játékos tízezer forinttal megpakolta, hogy a magyar válogatott vereséget szenved a vb-selejtezőn. Huszonkétszeres oddsot csípett meg…

Noha a magyar futballválogatott történelmi vereséget szenvedett Andorrában, ahol pénteken 1-0-ra alulmaradt világbajnoki selejtezőmérkőzésen, akadt, aki bízott a hazai sikerben.

A Facebookon bukkantunk rá a szelvényre, mely szerint egy vállalkozó kedvű játékos tízezer forinttal kockáztatta meg, hogy a pireneusi miniállam csapata - amely amatőr játékosokból áll és 186. a világranglistán – tizenhárom év után ismét tétmeccset nyer. Andorra története során először szerzett gólt Magyarország ellen, ráadásul Marc Rebes 26. percben fejelt találatával meg is nyerte a találkozót. A hallatlan lelkesedéssel küzdő csapat ezt megelőzően 2004 októberében, Macedónia legyőzésével szerzett három pontot tétmérkőzésen.

Tízezerből 220 ezer – nem rossz…

 
 
  • 1baboca2017június11.09:08ÚjVálasz

    Gratula neki! Én naivan meg bíztam a magyar csapatban. Szerintem utoljára :) Eddig összesen háromszor fogadtam magyar focira, mindig bukta lett :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!