<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod: mesésen fizetnek az északi ötletek

1.85 és kerek hármas szorzó - ilyen tippekért már megéri utánaolvasni. Izgalmas svéd és norvég húzással érkezünk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06890. Brommapojkarna - GAIS, (0-1) 1 (1.85) – svéd másodosztály, 16.00

A 13. fordulónak futnak neki a csapatok a svéd másodosztályban. A Brommapojkarna lendületben van, a feljutó újabb osztályt váltana, és erre megvan minden esélye. Nagyon jól teljesít a piros-fekete együttes, ennek megfelelően - 31 ponttal - az élről várja a folytatást. Otthon hibátlan, valamennyi ellenfelét jó alaposan elverte (6-0-0), gólkülönbsége pedig 16-2. Öt sikert számol sorozatban, a hét elején rangadót nyert a Helsingborgnál (0-4).

A GAIS tavaly a középmezőnyben végzett, és ebben az évadban is ez várható el a társaságtól. Jelenleg 15 ponttal a tizedik, 1-2-3-as vendégsora annyira nem biztató (nem beszélve az 5-12-es gólkülönbségről), ráadásul a közelmúltban nem is érte sok pozitívum a túrákon. Formája egészen kiszámíthatatlan, mostanában a védelmét kapta össze, amit muszáj is volt megtennie a Varbergs elleni történelmi vereség után (7-1). A Brommapojkarna egyértelműen a feljutást tűzte ki célul, és soraiban a magyar felmenőkkel rendelkező Gyökeres Norbert vezetésével ma újabb lépést tehet az élvonal felé.

09216. Kristiansund - Aalesund, X (3.00) - norvég bajnokság, 18.00

A Kristiansund újoncként vágott neki a bajnokságnak, egyértelműen meg akar kapaszkodni a legjobbak közt: 12 pontjával jelenleg a 15., utolsó előtti helyen áll, mellette szól, hogy hazai pályán azért nem egyszerű ellenfél. Három siker mellett kétszer remizett, és csak egyszer kapott ki - április 1-én a Molde fosztotta ki (0-1), azóta viszont nem talált legyőzőre. Egy siker nagyot lendítene a gárdán, ehhez képest a legutóbbi játéknapon sikerült kikapniuk a sereghajtó Vikingnél...

AZ Aalesund az előző kiírásban a középmezőny tagja volt, nem kellett tartania a kieséstől, de az élmezőny is messze volt tőle. Most egészen jól szerepel az együttes, 18 egységig jutott, és idegenben is stabil: 2-3-1-es mérlege erről árulkodik. A formája stabil volt, egészen a legutóbbi játéknapig, amikor is otthon maradtak alul a Haugesunddal szemben. A narancs-kékek rendezni tudták soraikat, és legalább egy pontra jók lesznek az újoncnál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!