<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy bátor húzással nagyot szakíthatunk

A bajnok kezdi összekapni magát, ráadásul az egyik kedvenc ellenfeléhez látogat, vagyis folytatódhat a jó sorozata szerda délután. Fix kettest találtunk Északon.
Finn bajnokság
PS Kemi - Mariehamn
Szerda, 17.30

A „királyok” (Kemi Kings) tavaly a középmezőny alján végeztek, nem volt kiesési gondjuk, de jelentősebb céljaik sem lehettek. Jelenleg a tizedik helyen állnak tíz fellépést követően, 11 egység áll a nevük mellett, és a teljesítményükhöz igencsak szerény, 1-2-3-as hazai mérleg párosul. A formájuk szeszélyes, értékes idegenbeli sikert követően otthon nem bírtak a sereghajtóval (JJK 1-1). A keretben nincs eltiltott, egy belső bekk visszatérhet „büntijéből”, viszont egy balhátvéd továbbra sem bevethető sérülés miatt.

A Mariehamn a legutóbbi évadban bajnoki címet ünnepelhetett, a télen mégis váltás történt a padon. A mindössze 36 esztendős Peter Lundberg kapott bizalmat, ám eleinte nem igazán jöttek az eredmények. Az együttest nem könnyű legyőzni, de rengeteg pontot hullajtott el - a sok iksz pedig azt jelenti, hogy jelenleg csak az ötödik helyet foglalja el 17 ponttal - a listavezető HJK már 25-nél jár. Mindenesetre sikerrel előzhetne a kék-sárga társulat, és felléphetne a dobogóra. A formája jó, két sikert könyvelt el egymás után, 1-3-1-es idegenbeli mérlegén illene kozmetikázni. Eltiltott és friss sérült nincs a keretben.

08584. PS Kemi – Mariehamn, 2 (1.95) - Tippmix

Eddig négyszer ütközött meg egymással a két együttes, és mindannyiszor a Mariehamn ünnepelhetett. Ezúttal is a vendégek sikerét várjuk, a bajnok elhozza a pontokat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!