<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, csaknem négyszeres odds

A magyar kézisek győzelme valószínűsíthető Lettországban, ám góleső nem várható. Nem úgy, mint Izlandon, ahol tippünk szerint összejön a várt találatszám.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02267. Lettország – Magyarország, 2 és 53.5 gól alatt (2.15) – férfi kézilabda Eb-selejtező, 18.35

Csütörtökön biztossá válhat a magyar férfi kézilabda-válogatott továbbjutása az Európa-bajnoki selejtezőcsoportból. Amennyiben Javier Sabaté szövetségi kapitány együttese győz az 1. csoportban sereghajtó Lettország vendégeként, az olimpiai bajnok Dánia pedig az erőviszonyoknak megfelelően legyőzi Hollandiát, akkor a magyar csapat kijut a januári, horvátországi tornára. „Természetesen két pont a cél. A lett válogatott az őszi, nyíregyházi mérkőzéshez képest változott, hiszen ezúttal ott lesz a keretben a német Leipzig játékosa, Aivis Jurdzs, és a fehérorosz Meskov Breszt óriási átlövője, Dainis Kristopans is” - nyilatkozta a magyar szövetség honlapján Javier Sabaté.

A magyar válogatottól vasárnap búcsúzó szakvezető hozzátette, a feszes védekezés lehet a győzelem kulcsa a Valmierában sorra kerülő találkozón, amelyen Nagy László csapatkapitány nem szerepel. A jobbátlövő a szezon végén nincs megfelelő állapotban ahhoz, hogy két mérkőzésen is pályára lépjen, így a kapitány a vasárnapi, hollandok elleni veszprémi találkozón számít a játékára. A lettek mind a négy meccsüket elveszítették, Magyarországon 24-16 lett a vége tavaly novemberben. A cél csütörtökön sem lehet más, mint a biztos diadal, igencsak valószínűtlen, hogy gólparádét hozna az ütközet.

03647. IBV – KR Reykjavik, 2.5 gól felett (1.80) – izlandi bajnokság, 20.00

Az izlandi bajnokságban a hetedik fordulót rendezik meg, és jelenleg e két együttes a tabella második felében tanyázik. Az IBV Vestmannaeyjar rosszabb gólkülönbsége miatt a tizedik, otthonában 1-1-1-es eredménysort hozott össze. Ami érdekes, hogy totálisan kiszámíthatatlan a formája: a kupában parádézott, 5-0-ra verte Fjölnirt, majd nem sokkal később megadta magát a Valurnak. Over/under statisztikája 4/2.

A KR Reykjavik is hét egységig jutott, idegenben egyszer nyert, egyszer kikapott - a bajnokságban már régen ünnepelhetett győzelmet, de legalább a kupában továbbjutott. A gólokat a KR is szereti, csak egyszer nem jött nála a +2.5-ös over opció. A játékerőt tekintve a vendégek tűnnek esélyesebbnek, és jó eséllyel el is hozzák a pontokat. Ugyanakkor az IBV otthon betalálhat - ha ez a forgatókönyv jön, akkor adott a +2.5-ös opció.

 
 
  • 3pisztacia2017június15.21:59ÚjVálasz

    Azért remélem a lett edző megkapta a maga vastag borítékját!
    Ne legyen ideje elkölteni!

     
  • 2pisztacia2017június15.20:20ÚjVálasz

    Természetesen örülök a magyar csapat sikerének,
    de mivel gólszámra tettem, egy góllal ugyan, de elbuktam a mérkőzést!
    Elsősorban saját magamat hibáztatom, de többet
    nem fogom figyelni az oldal "profi tippjeit"!
    A lett edző meg remélem nem ébred fel holnap!
    Üres kapus gólokat dobatott velünk az egész mérkőzés során...
    Az ilyen barom nem edző, hanem egy amatőr gyökér...
    Így amit kemény munkával megkerestem azt sikerült el****nom!
    Köszönöm mindenkinek,aki ebben "segített"!

     
  • 1pisztacia2017június15.17:14ÚjVálasz

    A kézilabda meccset mindenképpen érdemes megtenni!
    57 gól alatt is nagyon szép kis pénzt lehet nyerni!
    Viszonylag kevés izgalom mellett!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!