<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fix 2? Nagy érték van a vendégsikerben

A hazaiak az edzőváltásban reménykednek, de a listavezető ellen így is kőkemény kilencven perc vár a társulatra. Naná, hogy a vendégeknek szavazunk bizalmat.
Norvég másodosztály
Arendal - Bodö/Glimt
Szombat, 15.00

Az Arendal a harmadik liga negyedik divízióját nyerte meg, így formált jogot az osztályváltásra. Az együttes aztán beragadt a rajtnál 12 fellépésen mindössze kilenc egységet termelt, így az utolsó előtti helyről várta a folytatást. Otthonában is harmatosan teljesítettek a kék-fehérek - így különösebb meglepetést nem is okozott, hogy a tulajdonosok az edzőváltás mellett döntöttek. A padra Mattias Andersson ült le a héten, akinek elsőrangú feladata a gárda benntartása lenne a másodosztályban. A szakember nincsen könnyű helyzetben, ugyanis egy belső bekkje, a társulat csapatkapitánya eltiltott lesz, egy center pedig sérülés miatt hagyja ki a találkozót.

A Bodö derékul küzdött tavaly az élvonalban, de végül könnyűnek találtatott, és kiesett. A klubnál nem estek pánikba, igyekeztek egyben tartani a csapatot, sőt, még erősítésekre is futotta. A padon maradt Aasmund Björkan vezetőedző, akivel jól teljesítenek a sárga-feketék: 28 ponttal az élen állnak, igaz, a 3-1-2-es vendégsorukon lenne még mit kozmetikázni. A formájuk most már tán ismét rendben lesz: kupakiesés, bajnoki vereség után a múlt héten a Jervet valósággal lemészárolták Opsethék (4-0). Egy belső védő nem áll rendelkezésre, rajta kívül viszont mindenki ott lehet az utazókeretben.

03712. Arendal - Bodö/Glimt, 2 (1.70) – Tippmix

Az edzőváltás általában feldob egy csapatot, ám ezúttal nagy a különbség a két gárda játékereje között. A Bodö a múlt heti sikerétől lendületbe került ismét, ez pedig három pontot érhet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!