<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Indul az elő-vb: nyerjünk az oroszokkal!

A hazai válogatott jó eséllyel legyőzi a lelkes vendégeket - orosz sikerrel és kevés góllal kalkulálunk a Konföderációs Kupa első mérkőzésén.
Konföderációs Kupa
Oroszország - Új-Zéland
Szombat, 17.00

Az oroszok csúnyán leszerepeltek a tavalyi Európa-bajnokságon, így várható volt, hogy a szövetség tisztogatásba és fiatalításba kezd. Sztanyilszlav Csercseszov szövetségi kapitány új arcokban kezdett el gondolkodni, és eddig összességében nem nyújt rossz teljesítményt a nemzeti csapat. A csoportküzdelmektől „megkímélt” orosz válogatott barátságos meccseken készült a Konföderációs Kupára, amelyen az A-csoportba nyert besorolást Új-Zéland, Portugália és Mexikó mellett. Az elmúlt hónapokban mindenféle kimenetelt játszottak Akinfejevék: értékes ikszet értek el például e belgák és Chile ellen, ugyanakkor Katar és Elefántcsontpart is legyőzte őket. A magyar válogatottnál két hete vizitáltak Golovinék, és győztek simán 3-0-ra. Az első találkozón a szentpétervári Kresztovszkij Stadionban lépnek pályára Polozék. A hadrend nem változik, a 3-5-2 eddig jól működött. A keretben nincsen friss sérült.

Új-Zéland amolyan „sötét lóként” érkezik a tornára. Az amerikai Anthony Hudson 2014 óta vezeti a nemzeti csapatot, amely márciusban játszott legutóbb tétmeccset: akkor Fidzsi-szigeteket verték a fekete-fehérek. Azóta az északírektől és a fehéroroszoktól is 1-0-ra kikaptak Thomasék, az ír másodosztályú Cabinteelyt viszont legyőzték... A válogatott keretben extraklasszis nincs, a Leeds gólvágója, Woods a legértékesebb játékos a maga hatmillió eurós piaci értékével. Az együttes a 3-5-1-2-es felállást alkalmazza leggyakrabban, várhatóan ma is így kezd. Friss sérültről nem számolt be a szaksajtó.

13117. Oroszország - Új-Zéland, 1 és nem szerez gólt mindkét csapat (1.75) - Tippmix

Az oroszok sikerrel veszik az első akadályt, viszont nem várunk gólzáport – érzésünk szerint Új-Zéland, ahogy az utóbbi két összecsapásán, ezúttal sem talál be...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!