<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pályán Ronaldóék: nálunk ez a nyerő tipp

Mindkét oldalon remek futballisták szerepelnek, a kérdés már csak az: a fárasztó idény zárásaként mennyire pörögnek fel a csapatok? A találatok tűnnek jó választásnak...
Konföderációs Kupa
Portugália – Mexikó
Vasárnap, 17.00

Az oroszországi Kazanyban csap össze az A-csoport két alakulata (itt szerepel még a házigazda és Új-Zéland). A portugálok számára a 2016-os esztendő maga volt a csoda: megnyerték az Európa-bajnokságot. Aztán a vébé-selejtezőn már becsúszott egy hiba, a nagy rivális svájciakkal szemben alulmaradtak, de ezen kívül nem rontottak, így biztató pozícióból várhatják a folytatást.

Az év elején a svédektől ugyan kikaptak a zöld-pirosak, de utána Ciprust barátságos, majd Lettországot tétmeccsen lenullázták Pepéék. A keret brutálisan erős, Fernando Santos szövetségi kapitány kedvére állíthatja össze a kezdő tizenegyet. A 4-4-2-es felállás nem változik, Ronaldo párja Silva lehet elől, mögöttük a Quaresma, Moutinho, Carvalho, Gomes négyes kaphat bizalmat.

Mexikó a 2015-ös CONCACAF Arany-Kupa győzteseként kvalifikálta magát a megmérettetésre. A közép-amerikai ország alakulata ott lesz a világbajnokságon is, jelenleg vezeti a csoportot, amelynek első három tagja automatikusan kijut a tornára. Veretlen még ebben a szakaszban a zöld-fehér együttes, négy siker mellett kétszer remiztek Veláék - épp a napokban az USA ellen otthon (1-1). A társulat védelme jól működik, a hat selejtezőn csak két gólt kaptak Saicedóék. Elől is van potenciál a mexikóiakban, Chicharito mögött a Vela, Fabian, Santos trió rohamozza majd a portugálok kapuját. A válogatott formája jó, a közelmúltban csak egy horvátok elleni vereség rontja el az összképet.

13033. Portugália – Mexikó, 2 vagy 3 gól születik (1.90) – Tippmix

A két együttes akár nagyszerű meccset is vívhat egymással - nincs kizárva, hogy önfeledt, látványos futballt látunk a csapatoktól. Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy kissé fásult, kevésbé motivált játékosok amolyan kötelező kűrként élik meg a tornát. Persze, az előbbiben bízunk, no és abban, hogy az alakulatok legalább két-három találatot összehoznak majd...

 
 
  • 2recsierzsebet2017június18.20:46ÚjVálasz

    Portugál döntetlen széria megkezdőt, hurrá .

     
  • 1baboca2017június18.15:29ÚjVálasz

    szerintem több is lehet. ennyi idő alatt simán kipihenték magukat! :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!