<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ez az ötlet megtetszik

A két alakulat a Konföderációs Kupa B-jelű kvartettjében kapott helyet. Aki ma nyer, nagy lépést tesz a továbbjutás felé. Erre mi a dél-amerikaiakat érezzük esélyesebbnek...
Konföderációs Kupa
Kamerun – Chile
Vasárnap, 20.00

Kamerun az idén télen megnyerte az Afrika Kupát, így kvalifikálta magát az indulásra. A tavaly februárban kinevezett belga szövetségi kapitány, Hugo Broos megítélése kettős lehet, hiszen megnyerte a kontinensviadalt a gárdájával, ugyanakkor a vébé-kvalifikáció egyelőre nem feltétlenül a tervek szerint alakul. A piros-zöldek Nigéria mögött csak a második helyen tanyáznak, és csak a csoportelső juthat ki Oroszországba. Nincs még veszve semmi, eddig a két remi Algéria és Zambia ellen jött össze. Augusztus végén sorsdöntő összecsapás vár Zouaékra Nigériában - azt követően már tisztább lesz a kép. A hét elején a főpróba nem sikerült, Kolumbia sima 4-0-ra verte a társulatot. Aboubakaréknak nagy formajavuláson kellene keresztülmenniük, hogy ma pontot, pontokat szerezzenek.

A moszkvai Otkrytie Arénában a másik résztvevő Chile válogatottja lesz, amely a 2015-ös Copa Amerika megnyerésével jutott el a tornára. Azóta már Juan Antonio Pizzi ül a kispadon, és Vidalék egyelőre nem tutizták le a vébé-részvételt: a csoportjukban a negyedik helyen állnak, de Argentína és Ecuador is pályázik még e pozícióra, amely playoff nélküli kvalifikációt jelent. A formája hullámzó, az európai portyázása alkalmával ikszelt az oroszokkal, majd meglepetésre – igaz, emberhátrányban - kikapott Romániában. A keret erős, egyedül Bravo bajlódott kisebb sérüléssel, ha nem lesz bevethető, Herrera állhat a kapuban.

13236. Kamerun – Chile, 2 (1.50) – Tippmix

A mérkőzésen jobbára attraktív chilei támadásokat várunk, ha Alexis Sánchezék elkapják a fonalat, nehezen lehet őket megfékezni. Kamerunban nem érzünk annyi erőt, hogy pontot szerezzen Vargasék ellen...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!