<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nem bízunk az Eb házigazdáiban

Alighanem nyeretlenül int búcsút a hazai rendezésű tornának a cseh női kosárválogatott, és a lengyel U21-es futballisták is beleszaladhatnak a második pofonba. Merész ötletek hétfőre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06478. Csehország – Spanyolország, 2, hendikep -11.5 pont (1.80) – női kosárlabda Európa-bajnokság, 18.00

Óriási csalódás a házigazda szereplése a kontinenstornán, ám ezt mi aligha bánjuk, hiszen múlt szombaton a magyar válogatott aratott fantasztikus győzelmet ellene (74-70). Ezt megelőzően Ukrajna 59-47-re verte a cseheket, akik már nem juthatnak tovább a csoportból. Zárásként az olimpiai- és világbajnoki ezüstérmes Spanyolország mérhet csapást a vendéglátóra.

Torrensék visszafogottabb támadójátékkal rukkoltak ki a mieink ellen, ám a győzelmük (62-48) nem forgott veszélyben, majd simábban elintézték Ukrajnát (76-54). A spanyolok a tervek szerint első helyen lépnek tovább, és, ha kicsit lazábban is veszik a hétfői találkozót, 12 pontot akkor is közé kell tenniük. A magyarázat egyszerű: klasszisokkal erősebb válogatottról beszélünk…

12156. U21Lengyelország - U21Svédország, 2 (2.30) – U21-es Európa-bajnokság, 20.45

Vereséggel kezdett a házigazda Lublinban, múlt pénteken 2-1-re kikapott Szlovákiától a 21 évesek kontinenstornáján. A lengyelek selejtező nélkül résztvevői az Eb-nek, szemben a svédekkel, akik szenzációs teljesítménnyel kvalifikálták magukat, 7-3-0-s mutatóval, a spanyolokat is megelőzve megnyerték a csoportjukat. Svédország az Európa-bajnokságot is sikerrel kezdhette volna, ám Wahlqvist kihagyta a tizenegyest az angolok elleni ütközet 81. percében, így maradt a 0-0.

Lengyelország elért ugyan néhány szép eredményt a torna előtti tesztmeccseken, ám márciusban kikapott az olaszoktól és a csehektől is. A svédeknek is becsúszott két zakó, ám Anglia ellen ismét jól játszottak. Bár a mai meccs Lengyelországban lesz, a sárga mezesek is kapnak majd biztatást a lelátóról, ugyanis rengeteg svéd szurkoló utazott el az eseményre.

A házigazda keretében a legnagyobb sztár, Dawid Kownacki, akit Robert Lewandowskihoz hasonlítanak. A lengyel csatárt angliai topklubok szemelték ki, az Arsenal a Chelsea és a Leicester is érdkelődik iránta. Szintén a lengyel válogatottat erősíti majd Bartosz Kapustka, aki a tavalyi felnőtt Eb egyik nagy felfedezettjeként robbant be a köztudatba. A svéd keretből hiányzik az új Ibrahimovicként emlegetett Alexander Isak, így leginkább a Norrköpping középpályása, Niclas Eliasson lehet a kulcsember. A 21 éves játékos a jelenleg is futó svéd bajnokság gólpasszkirálya, tizenhárom fordulót követően nyolc asszisztot adott és három gólt lőtt.

 
 
  • 4mizo772017június19.17:07ÚjVálasz

    Én is a svédeket favorizálnám,de a gólváltásra talán még nagyobb az esély,jól is fizet!

     
  • 3mizo772017június19.15:59ÚjVálasz

    Annyit jelent,hogy pl megteszed a svédeket 1-0 hendikeppel,csak akkor nyersz,ha a svédek legalább kettővel nyernek!Mivel a játékban 1 gólos előnyt adsz a hazainak!Lehet pl 1-0- ás előnnyel hazaira is fogadni,ám ha ők a favoritok,az szinte semmit nem fizet!Érthető?:)

     
  • 2baboca2017június19.14:19ÚjVálasz

    valaki magyarázza már el nekem, mi az a hendikep :) Köszike :D

     
  • 1recsierzsebet2017június19.14:17ÚjVálasz

    Lengyelország D ennyit legalább kihoznak magukból.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!