<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 ötlet, 4.5-ös szorzó

Meg fogsz lepődni, mit várunk a Ronaldo vezette portugál csapattól. Gólokért megyünk Norvégiába, aztán ezerrel szurkolunk Mexikónak. Velünk tartasz?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10290. Oroszország – Portugália, 1X (1.67) - Konföderációs Kupa, 17.00

A házigazda oroszoknak nyilván roppant fontos az elő-vb, nem is kezdtek rosszul, 2-0-ra legyőzték Új-Zélandot. A válogatott erejét június elején mi is láthattuk, Szmolovék 3-0-ra győztek a budapesti tesztmeccsen. Ezt követően Chilével játszott 1-1-et az együttes, majd nekivágott a Konföderációs Kupának. Sztanyilszlav Csercseszov szövetségi kapitány kissé átalakította a csapatát a tavalyi Európa-bajnokság után, nem is fest rosszul az új arculat.

Portugália Eb-győztesként érkezett, és, bár múlt vasárnap kétszer is vezetett, végül 2-2-re végzett Mexikó ellen. A válogatott erős, de közel sem félelmetes, és nem vennénk biztosra, hogy Ronaldóék számára élet-halál kérdés lenne az oroszországi torna (kinek az?). Ebben a szereposztásban még nem győztek a portugálok, a 2005-ös 0-0-t követően öt és három éve is 1-0-ra diadalmaskodott Oroszország. Amolyan „ikszes” meccset várunk, nem hinnénk, hogy nyerni tudnak Moszkvában Moutinhóék.

02553. Jerv - Asane, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Norvég Kupa, 18.00

A Norvég Kupa harmadik fordulóját rendezik, eddig mindkét másodosztályú csapat jól vette az akadályokat. A Jerv a bajnokságban kieső helyen áll, kevés pontot gyűjt, mert rengeteget döntetlent játszik (1-7-5). A formája hullámzó, de azért jellemzően gólos mérkőzéseket vív. Otthoni gólkülönbsége 9-9, ehhez 1-4-2-es statisztika párosul.

Az Asane régen győzött, a bajnokságban nem áll sokkal jobban mai ellenfelénél. Idegenben halovány, sokat ikszel, és a védelme - főleg idegenben - nagyon könnyen zavarba hozható. Már 14-szer mondott csődöt, ha kimozdult otthonról, viszont a kupában eddig mindkét mérkőzését lehozta kapott gól nélkül. Az elmúlt években sokszor ikszelt egymással a két együttes, és általában jött a gólváltás is a találkozóikon. Ezúttal is jó esélyt látunk arra, hogy minkét támadósor legalább egyszer betalál.

10226. Mexikó - Új-Zéland, Mexikó 2.5 gól felett (1.75) - Konföderációs Kupa, 20.00

Jön a második forduló az A-csoportban: a portugálok elleni 2-2 után győzelmi kényszerben lép pályára a mexikói válogatott. A feladat nem is tűnik megoldhatatlannak, hiszen Új-Zéland nagyságrendekkel gyengébb, minden bizonnyal negyedikként zár a kvartettben. Chicharitóék erejét mutatja, hogy kétszer is egyenlíteni tudtak az Európa-bajnok ellen, a szerdai ellenfelet pedig rendszerint megszórják.

A tavalyi 2-1 előtt 4-2-re, 5-1-re és 3-0-ra diadalmaskodott Mexikó, nem meglepő, hogy Woodéknak nem sok babér termett. Amíg Új-Zéland már a harmadik mérkőzésén nem talált be, addig a mexikóiak támadósora jól teljesít mostanában: nem is olyan régen hármat lőtt Hondurasnak és Írországnak is. Úgy véljük, legalább ezt a gólszámot ezúttal is összehozza…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!