<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Az ötödik 0-0 jöhet zsinórban

Hihetetlen, mit művel a Lahti, sorozatban négy bajnoki meccsen játszott gól nélküli döntetlent. Turkuban is sanszos az X.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11354. Kemi - Lahti, X (2.90) - finn bajnokság, 17.30

A finn első osztályban mind a két gárda eddig 12 mérkőzést játszott le. A hazaiak állnak egy kicsivel jobban, 17 pontosak, de otthonukban azért cseppet sem meggyőzőek. Kétszer nyertek, kétszer játszottak döntetlent, háromszor pedig már kikaptak. A formája nagyszerű, négy bajnoki óta veretlen, ebben az időszakban három sikert könyvelhetett el. A piros-kékek két találkozón is megőrizték kapujukat a góltól, korábban ez azért nem jellemezte.

A Lahti elképesztő sorozatban van: a 16 pontos alakulat legutóbbi négy bajnokiján 0-0-át játszott - öt mérkőzés óta nem kapott gólt, azért ez elismerésre méltó teljesítmény a védelemtől. A tabella középmezőnyében foglalnak helyet, idegenben 2-3-1-es eredménysorral. A 12 ütközetben összehozott 9-7-es gólkülönbség nagyon beszédes adat. Ma sem várható sok találat, de a pontosztozkodás is abszolút realitás. Kevés gólos ikszre érdemes fogadni.

11563. Inter Turku - Kuopio PS, X (2.95) - finn bajnokság, 17.30

Az ötödik helyezett fogadja a negyediket a finn első ligában. A turkuiak 18 pontosak, ám otthon nem erősek. Csak egyszer nyertek, emellett kétszer végeztek döntetlenre és kétszer kaptak ki. A kék-feketék egészen jó passzban voltak az utóbbi időben, éppen ezért váratlanul érte őket a RoPS elleni idegenbeli vereség (2-0). Az Internél vannak sérültek, így nem a legjobb összeállításban várja ellenfelét.

A KuPS egy bajnokival többet játszott mai riválisánál, és egy ponttal többet is szerzett. A sárga-feketék is vendégként erősebbek, eddig csak az első fordulóban a bajnokaspiráns tudta legyőzni (HJK, 2-0). Az együttesnek júniusban még nem kellett otthonról kimozdulnia - ennek aztán meg is lett az "eredménye". Kétszer kikapott egyszer ikszelt. A bukik a Turkut tartják esélyesebbnek valamelyest, de a pontosztozkodás is simán benne van a pakliban. A döntetlenért kínált csaknem háromszoros szorzó mindenképpen megér egy próbát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!