<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Használjuk ki, hogy sztárokkal jöttek az olaszok!

A csehek vereséggel kezdték a tornát, az olaszok győztek. Az azurrik kerete tele van klasszisokkal, szerdán bizonyítanak is Berardiék.
U21-es Európa-bajnokság
Csehország - Olaszország
Szerda, 18.00

A lengyelországi U21-es Európa-bajnokságon a C-jelű kvartettben küzdenek a csapatok, rajtuk kívül Németország és Dánia került a csoportba. A nyitó fordulóban nem borult a papírforma, a csehek 2-0 kaptak ki a germánoktól. Az első játékrész végén, majd a második elején mattolták Vitezslav Lavicka szövetségi kapitány csapatát, és Havelék sorsa így meg is pecsételődött. Pedig az Eb előtt jól ment a piros-kék-fehéreknek, az idén minden meccsüket megnyerték - egészen a hét végéig.

Di Biagio, az olasz U21-es válogatott kapitánya elképesztő erős kerettel utazott a kontinensviadalra. Ami fontos, hogy valamennyi játékos szinte végigfutballozta a szezont. A torna előtt azért nem volt mindig meggyőző a nemzeti együttes, nem bírtak például a dánokkal, és kikaptak a spanyoloktól. Az első játéknapon aztán ismételten a dánokkal kerültek szembe Petagnáék, akik kissé nehezen lendültek játékba, az első délidőre még egállal vonultak az öltözőbe a felek. Aztán érkezett Pellegrini, majd a hajrában az Atalanta sztárja, és kialakult a 2-0-ás olasz siker. Fölényben futballoztak Bernardeschiék, győzelmük teljesen megérdemelt.

12905. U21Csehország - U21Olaszország, 2 (1.55) - U21-es Európa-bajnokság, 18.00

A csoport első helyéről majd a zárónapon születik jó eséllyel döntés, amikor is Benassiék majd a németekkel találkoznak. A cseheknek ma sem jön össze a pontszerzés, Gagliardiniék újabb sikert könyvelnek el.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!