<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Itt a nyerő tipp a világbajnok újabb meccsére

A tartalékos német válogatott bebizonyította, hogy gólképes: elől is, hátul is. Chile ellen eseménydús kilencven perc várható...
Konföderációs Kupa
Németország - Chile
Csütörtök, 20.00

A német válogatott felettébb tartalékos összetételben utazott el a Konföderációs Kupára: egy kezdőcsapatnyi futballista maradt otthon, ám Joachim Löw együttese így is vette az első akadályt: ha nem is könnyen, de legyőzte Ausztráliát. A mérkőzésen kijött az erénye és a gyengesége is a Nationalelfnek: az előre játékban erősek Stindlék, viszont hátul képesek a hibára. A vége 3-2 lett, így a továbbjutásra minden esélyük megvan Goretzkáéknak.

A 2015-ös dél-amerikai kontinensgyőztes erősebb kerettel utazott a tornára, ám az első ütközetben például Alexis Sánchez és Valencia is csak a padról szállt be. Juan Antonio Pizzi szövetségi kapitány együttese a kupa előtt már Európában turnézott, a házigazdával ikszelt (1-1), a románoktól viszont kikapott (3-2). Ilyen előjelek után várták a piros-kékek a Kamerun elleni ütközetet, amelyet végül - ha nem is könnyen, de - megnyertek Vidalék. A hajráig kellett várni a találatokra, ekkor azonban kétszer is beköszöntek a chileiek, így egyből a csoport élére ugrottak Vargasék.

08895. Németország - Chile - 2.5 gól felett (1.55) - Tippmix

A kereteket elnézve nem a világbajnok az esélyes, érzik ezt a bukik is, akik egy esetleges germán sikerre többet fizetnek, mint a chileiekére. Ugyanakkor nem szabad leírni Draxleréket, így inkább a remek támadósorokban és a kevésbé masszív védelmekben bízunk. A +2.5-ös opció kifejezetten jól hangzik a találkozóra...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!