<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállallod? Brutális szorzókra bukkantunk

2.60-ért, valamint 2.90-ért fogadunk csütörtökön: svéd foci mellett a lengyelországi U21-es Európa-bajnokság került terítékre. Nyerjünk együtt!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10497. Örgryte - Degerfors, 3.5 gól fölött (2.60) - svéd másodosztály, 19.00

A svéd másodosztály 14. fordulójában rangadót rendeznek: a negyedik fogadja a hatodik helyezettet. A házigazda 21 pontos, otthon nagyon erős, statisztikája 5-2-0, ehhez 10-4-es gólkülönbséget hozott össze. Azért nem áll jobban, mert idegenben pocsékul teljesít. Jó sorozatot futott, de legutóbb vendégségben lemészárolták (Norrby, 5-1). A Degefors három ponttal marad el mai vendéglátójától, a piros-fehérek idegenben nem erősek, de azért képesek pontot szerezni (1-3-3). A formájuk totálisan szeszélyes, utolsó két hazai fellépésükön ünnepelhettek, idegenben viszont megégtek, a Varbergnél szombaton különösen nagyon(4-0). A hazaiak számítanak esélyesnek, de az egymás elleni találkozóik a múltban rendre elképesztő gólzáporral jártak. Akár a négy találat is összejöhet a két együttes randevúján!

05282. U21 Anglia - U21 Lengyelország, 1-es és mindkét csapat szerez gólt (2.90) - U21-es Európa-bajnokság, 20.45

A lengyelországi U21-es Európa-bajnokság A-jelű négyesében meglehetősen kusza a helyzet. Az élen az angolok állnak négy ponttal, mögöttük következik hárommal Szlovákia, kettővel Svédország, eggyel pedig a házigazda. A csoportelső jut tovább, illetve a három kvartett legjobb másodikja - jó eséllyel nem innen kerül ki az elődöntő negyedik résztvevője. Az angolok a címvédő elleni 0-0-lal kezdtek, majd hátrányból fordítva verték a szlovákokat. Redmondék az első mérkőzésen kissé fásultnak tűntek, mindössze egy kaput eltaláló lövésük volt a kilencven perc során.

Északi szomszédaink ellen már jobban mentek Mawsonék, és a fordulást követően bő tíz perc alatt el is rendezték a három pont sorsát. A lengyelek mind a két eddigi találkozójukon gyorsan megszerezték a vezetést, de a szlovákok ellen kikaptak, a skandinávok ellen pedig csak a ráadásban tudtak pontot menteni Marcin Dorna szövetségi kapitány fiai. Támadásban nem rossz a fehér-piros alakulat, viszont hátul hajmeresztő hibákra képesek. Tippünket is erre alapozzuk: azt gondoljuk, hogy az angolok megnyerik a meccset, bebiztosítva a továbbjutásukat, viszont a gólváltás legalább annyira benne van a pakliban. Együtt pedig már remek szorzóért fogadhatunk a meccsre...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!